Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
11:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Будівництво об’їзної дороги успішно просувається

На будівництві об’їзної дороги на Київ, що пролягає паралельно вулиці Передовій на північній околиці Дніпропетровська, пройдено половинний рубіж. З цього приводу голова Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Яцуба вручив подарунки 39 будівельникам, відзначивши їх працю та організацію робіт. За його словами, швидкі темпи спорудження об’їзної дороги зумовлені добрим фінансуванням, а також підтримкою будівництва з боку уряду та особисто Президента України. Загалом, на дорозі довжиною 9,3 км буде споруджено 2 моста, шляхопровід, 8 транспортних розв’язок.

Будівельні загони двох генпідрядників – тресту “Дніпродорбуд” та дніпропетровського автодора, рухаючись на зустріч з різних боків, вже відсипали 6 км земляного полотна. На нинішній момент на будівництві дороги освоєно 27 млн. гривень. Проте, як відзначив голова облдержадміністрації, попереду у будівельників найскладніший етап спорудження дороги, яку на протязі двох кілометрів належить відсипати через справжнє болото с похилим дном. Цією роботою вже займається “Дніпроводстрой”. Завершення будівництва автотраси, яку за словами Володимира Яцуби дніпропетровці охрестили “малим БАМом” та “дорогою життя”, заплановано до 24 серпня цього року, тобто Дня незалежності України.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте