Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Командний центр ОК «Південь» відслідковує авіапростір, інфраструктуру, а також кордони з зоною АТО

Командний центр ОК «Південь» відслідковує авіапростір, інфраструктуру, а також кордони з зоною АТО
Про це повідомив заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Геннадій Корбан під час зустрічі з Послом, Надзвичайно уповноваженим Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина у справах України Йоганнесом Реґенбрехтом.

Геннадій Корбан повідомив, що у Дніпропетровській області організовані безпрецедентні заходи безпеки. Тому в нашому регіоні не відбуваються терористичні акти, які, наприклад, відбуваються у Харкові, Запоріжжі та Одесі.

«Практично весь кордон з Донецькою областю знаходиться під відео наглядом – фіксуються усі номери автомобілів та люди, які в'їжджають до Дніпропетровщини. Усі технічні засоби підведені до штабу ОК «Південь», який управляє великою кількістю воєнних бригад. Фактично за благодійні кошти тут створений єдиний в Україні командний центр, де відслідковується весь авіапростір, інфраструктура, а також кордони із зоною АТО. Інформацією, яка надходить до цього штабу, займаються спецслужби», - сказав Геннадій Корбан.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщину з робочим візитом прибув Посол, Надзвичайно уповноважений Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина у справах України Йоганнес Реґенбрехт. Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Геннадій Корбан обговорив з Послом Німеччини Йоганнесом Реґенбрехтом перспективи налагодження співпраці між Дніпропетровщиною та Німеччиною, зокрема в області економіки та культури. Цього ж дня заплановані зустрічі пана Реґенбрехта з міською радою Дніпропетровська, Торгово-промисловою палатою, візит до Південного машинобудівного заводу ім. О. М. Макарова тощо. Метою візиту також є оцінка перспектив реалізації Мінських домовленостей для політичного врегулювання конфлікту.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті