Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Геннадій Корбан провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним послом ФРН в Україні Крістофом Вайлем

Геннадій Корбан провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним послом ФРН в Україні Крістофом Вайлем
Учасники зустрічі обговорили питання подальшої співпраці Дніпропетровщини з ФРН у сфері економіки, енергетики, гуманітарної допомоги та соціальній сфері для подальшого розвитку двосторонніх відносин.

Зокрема, мова йшла про ситуацію з проживанням на території області переселенців із зони АТО.

Геннадій Корбан нагадав, що у Дніпропетровській області зареєстровано близько 87 тисяч переселенців, в основному це пенсіонери - 62%, 22% - діти, інші – працездатні особи.

«Дякуємо за ту допомогу, яку надає Німеччина. Зокрема, регіон отримав модульні містечка для переселенців, які змонтовані, підключені. Вже формуються списки людей, які будуть заселятися в них. Комунальні послуги будуть частково дотаційними з бюджету області. Ми розраховуємо, що сім'я, яка проживатиме у будиночку буде платити за послуги до 500 грн на місяць», - зазначив він.

Заступник губернатора – керівник апарату ОДА запевнив посла ФРН, що будь-яка допомога, яка надходитиме від Німеччини до Дніпропетровщини, буде адресною та доходитиме безпосередньо до людей.

Крістоф Вайль наголосив, що Німеччина на боці України і намагається надавати практичну допомогу. «Ми солідарні з Україною в політичному плані, це проявляється і в особі Генерального канцлера. І ми хочемо також надавати і практичну допомогу, яка буде йти на користь простим людям. Мені приємно чути ваші слова про те, що всі модульні будиночки підключені до систем життєзабезпечення», - сказав він.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Тимофей  (18.02.15 14:37): Только в этих модульных городках никто не хочет жить и они стоят пустые.Вот пусть Корбан с Трейгерманом в них и живут. Відповісти | З цитатою
Анастасия  (15.02.15 02:46): Вернут ли рейс Франкфурт-на Майне Днепропетровск... Было бы удобно добираться напрямую. Відповісти | З цитатою
странно  (13.02.15 20:41): провел Корбан, а Тейгерман по центру сидит.Значит он главный и он провел Відповісти | З цитатою
оЖИДач  (13.02.15 19:42): Ожили трошки.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті