Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
20:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Громади Дніпропетровщини самостійно залучили гроші аби отримати якісну питну воду

|«« «« »» »»|

10 лютого голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод з робочою поїздкою відвідав Солонянський район.

В рамках реалізації швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO на території села Любимівка буде побудовано понад 6,3 км водопровідних мереж. Це дозволить забезпечити якісною питною водою усіх жителів села. Загальна вартість робіт становить 986 тис. грн. З яких по 250 тис. грн. виділять обласна рада та міжнародні партнери, решта суми – внесок місцевих бюджетів та громади.

«Регулярне постачання питної води необхідно кожному з нас для нормального життя та комфортного побуту. Але є населені пункти, такі як Любимівка, що досі не мали водопроводу. Вже зараз наші села «дозріли» до того, щоб самостійно залучати соціальні інвестиції та провідний досвід у сфері водопостачання. І вже є практичні зрушення в цьому напрямку – зовсім скоро кожний будинок тут буде з водою. Майбутній водопровід стане результатом активності громади Любимівки, підтримки обласної ради та наших міжнародних партнерів», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Башмачанська сільська рада, на території якої знаходиться село Любимівка, стала учасником Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO в 2014 році. За гроші громади та бюджету сільської ради вже проведені початкові роботи – пробурена свердловина та відведена земельна ділянка для її обслуговування.

Нагадаємо, загалом відібрано 5 сільських громад у Солонянському, Синельниківському, Павлоградському та Софіївському районах, де на основі співфінансування будуть вирішені проблеми забезпечення питною водою.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Ёж  (11.02.15 22:28): Удод открой тайну где горожанину взять нормальную питьевую воду?? или же нам положено грязь пить? "заботливый наш" Відповісти | З цитатою
Ж Е К А  (10.02.15 23:21): У нас часть Диевки без централизованного водоснабжения. Но Любимовка оно конечно важнее. Ведь реализуют не много ни мало швейцарско-украинский проект. Каждый уже вероятно подсчитал сколько и куда денежек освоит. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
стоик  (10.02.15 18:45): Так с этого надо и начинать. Родина Вас Незабудет, а для города это Многое значит. Відповісти | З цитатою
ЖилА-БылА  (10.02.15 15:32): ..привлекли деньги, чтобы получить воду.. Бонаква!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті