Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 27 червня 2024
12:27

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


19 червня 2024, 15:00

Орган пробації провів кінопоказ документального фільму в рамках діяльності кіноклубів Docudays UA

19 червня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія провів показ фільму «Стираючи Девіда», режисер: Девід Бонд, країна: Велика Британія, рік виробництва: 2009, тривалість: 80 хв., в рамках діяльності кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA.

Даний кінопоказ був проведений на території відділу за адресою: вул. Енеїди, 26, м. Дніпро. До даного заходу приєдналися суб’єкти пробації у кількості 3 осіб. Після перегляду фільму охочі особи мали змогу залишити свої відгуки про фільм та побажання.

Коротко про фільм:
Девід Бонд живе в країні, де стежать за кожним кроком кожної людини. Він вирішує з’ясувати, як багато знають про нього приватні компанії та уряд, тож провокує встановлення над собою нагляду, а потім намагається зникнути. Цей крок назавжди змінює все його життя. Залишивши вагітну дружину й малу дитину, він вирушає у жахливу подорож, а за ним, через державні бази даних, стежать двоє безжальних приватних детективів. Ця ситуація змушує його зрозуміти значення недоторканності приватного життя – та її втрати.

Фільм «Стираючи Девіда» - це фільм про незвичайний експеримент, який провів британський журналіст Девід Бонд. Девід поставив собі і суспільству питання: «Чи дійсно наші персональні дані захищені?», «Які існують можливості контролю за людиною з боку уряду й держави?», - зазначив психолог.






Переглядів: 44
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті