Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 28 квітня 2024
13:06

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


5 липня 2019, 21:29

Єдиний голос місцевого самоврядування має донести до влади меседж про незворотність децентралізації

Обмінюються досвідом, обговорюють виклики, які стоять перед українськими громадами, вивчають кращі практики врядування канадських муніципалітетів та управління об’єднаними громадами. Українська делегація представників органів місцевого самоврядування, серед яких міські, сільські, селищні голови та старости працює в Канаді в рамках навчального візиту.
Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан перебуваючи у Канаді разом з делегацією українців самоврядців на Ukraine Reform Conference, в інтерв’ю журналістам відзначив, що усі учасники та спікери Конференції наголошували, що Україна досягла великого успіху у реалізації децентралізаційної реформи.
Також Олександр Слобожан підкреслив, що на нинішньому етапі для українських громад є дуже корисним досвід Канади у посиленні економічної спроможності на місцевому рівні. Саме у цьому напрямку співпрацюють Асоціація міст України, що об'єднує 800 громад, в яких проживають 80 відсотків населення України, та Федерація Канадських муніципалітетів у проєкті ПРОМІС (PLEDDG).
Однак, незважаючи на успіхи, які сьогодні демонструють наші муніципалітети, децентралізаційна реформа потребує захисту. Наголосив Виконавчий директор АМУ. І єдиний голос місцевого самоврядування має донести до центральної влади меседж про незворотність цієї реформи та її головну мету – створення спроможних муніципалітетів, які можуть надавати якісні муніципальні послуги людям.






Переглядів: 289
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті