Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 29 травня 2024
08:53

БЛОГИ

pravrada


21 квітня 2014, 10:57

НЕКОРУПЦІЙНЕ МАЙБУТНЄ

Голова Антикорупційної правозахисної Ради - Снісар Олександр Миколайович прийняв участь в обговоренні теми "Некорупційне майбутнє", що відбувалося у прямому ефіру ток-шоу "Наживо" ДО ДТРК (51 канал). У даному обговоренні основним питанням було визначення єфективних методів протидії корупції в умовах сьогодення. Снісар О.М. висказав свою точку зору в даному питанні, зазначивши, що корупцію можливо перемогти, лише залучивши громадськість до здійснення активних дій, спрямованих на протидію корупції, шляхом розширення повноважень громадян в питаннях здійснення контролю за дотриманням антикорупційного законодавства, надання можливості громадянам більш широкого доступу до інформації (прибутки, витрати, кошти, майно, тощо), що стосується державних службовців, їх родичів. Як зазначив Снісар О.М., таке ганебне явище як корупція, можна здолати тільки разом, якщо кожний громадянин зможе приймати активну участь в протидії, запобіганні корупційним проявам. ( http://com1.org.ua/blog/nekorupcijne_majbutne/2014-04-16-23)


Останній раз редагувалося: 21.04.2014 10:59


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті