Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 27 липня 2024
19:46

БЛОГИ

lorik1702


26 липня 2024, 09:15

Представники ДПС та банківської спільноти обговорили питання формування та подання файлу SAF-T UA

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує.
Механізмам вирішення проблемних питань, що виникають у представників банківських установ щодо формування та надання до контролюючих органів стандартного аудиторського файлу (SAF-T UA), була присвячена зустріч за участі фахівців Державної податкової служби України.
До онлайн-заходу долучились представники Міністерства фінансів України, Національного банку України, банківських асоціацій, банків та ІТ-компаній − розробників програмного забезпечення.
Враховуючи специфіку діяльності банківської сфери, під час зустрічі були відпрацьовані загальні проблемні питання, зокрема, щодо опрацювання/приведення інформації, отриманої з операційних систем банків, під формат SAF-T UA.
Фахівці ДПС надали детальні відповіді на всі запитання представників банківської спільноти щодо формування файлу SAF-T UA та акцентували увагу на можливості продовження взаємодії, зокрема, у рамках меморандумів про тестове відпрацювання формування SAF-T UA банківськими установами.
Нагадаємо, що детальна інформація щодо формування на надання стандартного аудиторського файлу (SAF-T UA), а також актуальні питання – відповіді та розʼяснення з цієї тематики розміщені на вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/saf-t-ua/.
Інформація розміщена на вебпорталі ДПС України за посиланням

https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/805873.html



Останній раз редагувалося: 26.07.2024 09:15


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті