Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 18 травня 2024
14:20

БЛОГИ

lorik1702


3 травня 2024, 08:44

ДПС підтримує комунікацію з бухгалтерською бізнес-спільнотою

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.
Актуальні питання сфери оподаткування обговорювалися під час зустрічі представників ДПС та бухгалтерської бізнес-спільноти.
Податківці надали вичерпні відповіді на запитання представників бізнесу, проконсультували з окремих питань оподаткування. По деяким з них було досягнуто домовленості більш детального розгляду та повідомлення представників суб’єктів господарювання про прийняті рішення.
Також під час зустрічі концептуально були окреслені питання, які потребують видання окремих розʼяснень.
Державна податкова служба України використовує всі можливі формати комунікації з бізнесом для оперативного роз’яснення податкових новацій та надання фахової допомоги платникам податків.
Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.
Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.
Інформація розміщена на вебпорталі ДПС України за посиланням

https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/779615.html


Останній раз редагувалося: 03.05.2024 08:44


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті