Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 26 квітня 2024
07:42

БЛОГИ

sanya2299


23 листопада 2020, 18:30

як розвивати місто. частина четверта. машина грози.

як послідовник Ніколи Тесла. я багато перекопав у цьому напрямку. і скажу так. хмари не є причиною блискавок, хмари лише посилють це явище. тому що в хмарах, вода є диполем, і вона так само, як феромагнетик намагнічується магнітним полем- так само вода в хмарах наелектризовується електричним полем.
-сонце гаряче- мільйони градусів цельсія- воно випромінює електроні, дуже великої енергії. частина цих електронів ударяється в фотосферу сонця, випромінючи тим самим, звичайне світло. а цастина цих електронів просто доліта до землі... і заряжа землю негативно. як наслідок, земля це свера, що наелектризована сильним електричним полем. і виникає перепад напруги земля-іоносфера. Грозові хмари наче конденсатори, "накопичують поле, і поле стискається через хмару- чим менша площа хмари, і більше в ній води, тим сильніше зтискається поле. грозові хмари, проходять швидко, в них багато води, та мала площа, і саме через це, накопичується сильно стиснуте поле, що виклика блискавки.
-що дають ці знання місту Дніпро. теоретично- нічого.
-а ось практично... якщо збудувати, велику вежу як Нікола Тесла... із спутниковою антеною... діаметра метрів двацять...
-та випромінювати антеною в космос мікро хвилі- тобто створить направлену мікрохвильову пічку, тобто від землі в комос, йде мікрохвильовий потік, він іонізує повітря- виникає іонно-плазмовий тунель- між антеною та іоносферою... перепад напруги порядка 1млрд вольт. сила тока порядка мільярда ампер.


Останній раз редагувалося: 23.11.2020 18:30


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті