Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
12:26

БЛОГ

Дідоренко Олександр

в школі був смішний випадок. значить приїхала до нас перевіряюча з міністерства освіти- і викладачі, одразу вирішили, що вона із СБУ- фізики сказали, що вона явно з колишнього КГБ- вони таких нюхом чують. значить, перевірили її чи направило мін освіти- в києві підтвердили. знач вона одразу вибрала моє прізвище, точніше сказала викладачам- в якому класі такий то такий то вчиться.... -Влітає в клас значить класний керівник, і кричить на мене, ти що сука натворив, тобою вже СБУ цікавиться, кажи ти сам на творив, чи ви всім класом начудили... моліться тварі, що б пронесло. -значить прийшла перевіряюча, вигнала викладача з класу... питає ну який у вас урок- а математика, ну відкривайте книги і записуйте матеріал... -і знач весь урок, дивиться на мене, не відриваючись... весь клас бешкетує, там гикає, бумажками кидаються... а вона на мене впялилась, наче на невиданного звіра.... наче таке вперше в житті баче.... -після уроку- говорить можете йти на перерву, - я хотів утекти- а вона й каже, а ви молодий чоловіче останьтесь, а всі решта вон з класу. -однокласники виходячи- підколювали- вона на тебе запала- казали шопотом. -та коли ми осталися в двох. вона мене тоді сильно шокувала.... -опис розмови, суть передаю, дослівно не помню вже.... ну зате майже слово в слово. -перевіряюча- пане інопланетянин, ви з якої планети. -я- я не інопланетянин. -перевіряюча- ну не треба відмазуватися, я таємний агент сбу під прикриттям, мене прислали перевірити, як вчиться інопланетян в школі, як він вжився із земними дітьми в школі. -я- чо чо... -перевіряюча- ну правда, скажіть будь ласка, з якої ви планети прилетіли, мені точно відомо що ви інопланетянин, але мені цікаво, на якій іще планеті- живуть люди, такі самі на вигляд як і земляни... -я -я не інопланетянин. перевіраюча- ви сто відсотків інопланетянин, хоч по документах, які зберігаються в Києві, хоч по вашій аурі, я бачу аури людей, у вас аура позаземної раси. добре, якщо хочете, я нікому тут не скажу, що ви інопланетянин, захочете, самі це розкажете.... -далі вона пішла.... вліта значить класна керівниця, й пита- що вона від тебе хотіла...? я- та нічого...(ну не можу ж я сказать, що я інопланетянин, а їй цікаво з якої я планети..) -керівниця- так що від тебе сбушниця хотіла? -я- та нічого... вона потім ще пару місяців приставала, що від мене потрібно СБУ, питала класна керівниця, а потім поняла- що не розкажу, й перестала питать.... - решта подій життя, прото ніякі, і не варто про них і згадувати.... мені просто цікаво... що то було? сумашедша перевіряюча із міністерства освіти, - чи секретний агент СБУ, і я ваще інопланетянин...
Увлечения: фізика, хімія, вічні двигуни, електротехніка.

тепловой вечний двигатель.

24.11.2020 14:48

то есть, сугубо с точки зрения теории, ми можем создать точечний вечний двигатель, которий работает путем использования стальних точек, и електро нагрева етих точек.

сила притяжения равна одному заряду множеному на второй, и деленому на квадрат растояния между зарядами.

-допустим ми построили, колесо с не магнитного материала, огромное такое колесо, диаметра 50 метров. поставили его на опору... и на поверхности колеса, поставили стальние пластини, довольно тонкие, с електро нагревом... возле колеса поставили, огромнейшие магнити.
- принцип работи. точки на поверхности колеса, стальние - притягуются к магнитну, но если ее нагреть, она перестает притягиваться... то есть, наша машина работает следущим образом.

-так как магнити сверх сильние. то даже микро точка, из стали создает усилия притяжения порядка одной тони... когда ми нагреваем точку, используя мили грами енергии, там 1 ват в час, на пример, для нагрева точек, иза исчезания магнитних свойств, колесо на пример вирабатует 10 мега ват енергии.
-
сам понимаю, не реально звучит... но сугубо теоретически там возможно... создать колесо с не магнетика, и на нем, путем нагрева микро точек из стали, менять магнитние свойства.
- на пример создание нано магнитного двигателя. ротор двигателя, покрит нано точками, на ротор есть клеми подачи тока, в статоре стоят мощние магнити.
-значим ротор имеет виход на щетки внешне питание нагрева нано точек. смисл работи двигателя. подали ток питания, нано точки в роторе, нагреваются, теряют магнитние свойства, и ротор начинает вращаться, дальше нано точки охлаждаются и притягуются следущим магнитом. чисто гипотетически, такая система, позволя расходуя 1 ват електричества, в час для нагрева нано точек, виполнять работу на 100 квт вращения.


Коментарі: 0 | Залишити коментар


як розвивати місто. частина четверта. машина грози.

23.11.2020 18:30

як послідовник Ніколи Тесла. я багато перекопав у цьому напрямку. і скажу так. хмари не є причиною блискавок, хмари лише посилють це явище. тому що в хмарах, вода є диполем, і вона так само, як феромагнетик намагнічується магнітним полем- так само вода в хмарах наелектризовується електричним полем.
-сонце гаряче- мільйони градусів цельсія- воно випромінює електроні, дуже великої енергії. частина цих електронів ударяється в фотосферу сонця, випромінючи тим самим, звичайне світло. а цастина цих електронів просто доліта до землі... і заряжа землю негативно. як наслідок, земля це свера, що наелектризована сильним електричним полем. і виникає перепад напруги земля-іоносфера. Грозові хмари наче конденсатори, "накопичують поле, і поле стискається через хмару- чим менша площа хмари, і більше в ній води, тим сильніше зтискається поле. грозові хмари, проходять швидко, в них багато води, та мала площа, і саме через це, накопичується сильно стиснуте поле, що виклика блискавки.
-що дають ці знання місту Дніпро. теоретично- нічого.
-а ось практично... якщо збудувати, велику вежу як Нікола Тесла... із спутниковою антеною... діаметра метрів двацять...
-та випромінювати антеною в космос мікро хвилі- тобто створить направлену мікрохвильову пічку, тобто від землі в комос, йде мікрохвильовий потік, він іонізує повітря- виникає іонно-плазмовий тунель- між антеною та іоносферою... перепад напруги порядка 1млрд вольт. сила тока порядка мільярда ампер.


Коментарі: 0 | Залишити коментар


як розвивати місто. частина третя. чорна діра.

23.11.2020 18:05

мабуть ні для кого не секрет, що світло, це скоріш за все, не хвиля, а цілком фізична та матеріальна частинка- назва якій фотон.
-але мало хто знає, що фотони, також є зарядженими частинками- тільки квантовими, так само як є магнітні та електричні заряджені частинки.
-взагалі атом чудова штука, і його будова дуже цікава. бо тає і електричні і магнітні і квантові заряджені частинки. на приклад скло- не магнетик, не проводить електро струм- але проводить світло... тобто скло- магнітний та електричний не провідник, але є квантовий провідник.
- електрони відхиляються в магнітному полі, але промені світла, ведуть себе в магнітному полі- так самоя як і електрони, тому й дійшов висновку, що світло це рух квантовихзаряжених часток...
-як відомо одлнойменні заряди відштовхуються ірізнойменні притягуються...
-тобто, можно створить машину, що керує сонячним світлом, і встановить такі машини, по всьому місту Дніпру.
-на приклад літо, спека, вмикаєм машину керування світлом, в режим відзеркалити світло. машина створює над потужне квантове поле, аналогічне електричному та магнітному полю- і світло починає відбиватися самим полем, не торкаючись предметів... день затемнюється і стає прохолодно, наступає ніч, в безмарний день, в полудень на приклад. ну там можно регулювати, наскільки сильно відбить світло... тобто, чи все відбить чи лише частину.
-крім того, враховуючи що світло це квантові заряджені частинки. можно збудувати біля міста Дніпра "Чорні Діри"- це електростанції, що ніяк не повязані з анти матерією... просто враховуючи, що світло це квантові заряджені частинки- вони всмоктують сильним квантовим полем, сонячне світло. як наслідок, тепло електростанція всасує світло, наче чорна діра...


Коментарі: 0 | Залишити коментар


як розвинути місто. частина друга. енергія води.

23.11.2020 17:44

рік 2016 Самуїл Кругляк- винайшов спосіб добування енергії, сильним електричним полем, притягувати іони води.
-
-я думаю, місту Дніпру варто поексперементувати в цьому напрямку, і як наслідок збудувати кілька таких електростанцій. але скажу одразу Самуїловську версію, я не рекомендую.... ту котру я запропоную, навіть не буде графітних стержнів...
-
-по перше, я пропоную низькорослу версію вежі будувати, тобто іонізуючий шар на висоті лише 4 метра над землею. відповідно вона буде на багато дешевшою за Вежу Самуїла Кругляка, і ба навіть в сотні разів потужнішою.
-тому що, як я останім часов виявив, висота антени над землею, майже не грає жодної ролі- хоч ти три метри- хоч сто три метра, результат майже не відрізніється.
-головний параметр такої вежі- електрична ємність та площа.... ємність на метр квадратний. висота майже не впливає. навпаки, чим нижче тим дужче воно працює, бо завдяки високій ємності із землею, антена накопичує колосальний заряд, і сильніше збирає воду з повітря.
-
основне призначення вежі, ну як це буде споруда- висоти від 2- до 4 метри, діаметру до 100метрів... в горі споруди знач антена стоїть, металевий диск діаметру 100 метрів, а в низу діелектрик. також як показав досвід, з верху диск теж треба накрити діелектриком.
-ставим вежу запускаємо, сильне електричне поле нагнітає електро заряд в диск- наелектризовуючи негативно- земля заряжається позитивно. і утворюється електрична версія магніта- ніодимового... тільки притягіє він до себе, метали, пил, воду.... і в повітрі виникає "намагнічення газоподібної води" електричним полем. молекули води, повертаються однаковим полюсом, до установки, і починають летіти з атмосфери, при цьому над приладом виникають іонізовані хмари води, що володіють сильними електричними хвилями- фокусуючи в себе радіохвилі простору. якби ще собирать енергію цих коливань. ми б фокусуванням радіохвиль- збирали б енергію.
-а ще збір чистої питної води- менш забрудненої ніж в р.Дніпро... мак як створивши штучно грозові хмари- ми влаштували дощ. а так, ще з хмар над установкою будуть бить блискавки... можно ще блискавки добувати.


Коментарі: 0 | Залишити коментар


як розвинути місто. частина перша- енергетика.

23.11.2020 17:26

я часто бюся, інтелектуально, з мером свого міста Суми- Лисенком.... що треба, те чи інше... а у відповідь, ми робимо своє... а ви як хочете домагайтеся....
-
отже, кожне місто повинно, не просто витрачати свій бюджет, а хоча б половину бюджету- вкладати в розвиток підприємництва міста.
-для початку можно 5%бюджету, приміром направить, на розвиток підприємництва. а в майбутньому й до 90% бюджету, дійде у розвиток.
-
приміром, що я пропоную меру міста Дніпра. ти ось послухай уважно...
№1. збудувати майстерню, що виробляє сонячні колектори, приміром три тисячі сонячних колекторів на рік... кожен колектор площею 2м квадратних на приклад, ширина колектора 1.1м, довжина 2.1м це з корпусом, сама сонячно активна поверхня 2м квадратних. в середньому сонячний колектор, збирає 200 ват на годину 6 годин на добу.... це з врахуванням що в сонячну погоду він збира 400-500 ват влітку по 8 годин... а взимку, доходить до 100ват в сонячну погоду.
-про те, навіть в літку- місто велике? ну так. скільки води гарячой треба для міста. поставте сонячні колектори... та ще й власного виробництва- перше найшли людям роботу, не пють, не бухають, хоча б в робочий час, якусь копійку заробляють... а ще сонячні колекторі, дозволяють заощадить енерго носії...
№2. збудувати майстерню виробництва вітряків. в людей і робота зявиться, і заощадження енергоносіїв...
№3. ще можно збудувати завод "вічних двигунів". а саме винахід 1812 року стовп замбоні, модифікований в суху гальванічну батарею. А саме радіолампова термоелектронна батарея- суть приладу, у вакумі стоїть типу як конденсатор, дві фольги скручених, та пористий діелектрик між ними, можно спробувати, навіть графітну тканину. приміром, одна фольга мідна, легована літієм, інша просто мідна фольга. мідна фольга легована літієм, має в своєму складі атоми літію, що збуджують електронні всплески- випромінють електрони. як наслідок- фольга почина активно випромінювати електрони за нормальних умов. конденсатор в середині радіолампи- починає інтенсивно виробляти електрику, перетворючи власне тепло в електро струм. як наслідок, прилад виробляючи електрику, самоохолоджується і починає поглинати теплову енергію навколишнього середовища. довкола міста Дніпропетровська- Дніпра, можно збудувати сотні електростанцій, що переробляють теплову енергію навколишнього середовища в електрику.


Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 5. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті