Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Нд, 28 квітня 2024
22:20

БЛОГИ

sanya2299


23 листопада 2020, 17:26

як розвинути місто. частина перша- енергетика.

я часто бюся, інтелектуально, з мером свого міста Суми- Лисенком.... що треба, те чи інше... а у відповідь, ми робимо своє... а ви як хочете домагайтеся....
-
отже, кожне місто повинно, не просто витрачати свій бюджет, а хоча б половину бюджету- вкладати в розвиток підприємництва міста.
-для початку можно 5%бюджету, приміром направить, на розвиток підприємництва. а в майбутньому й до 90% бюджету, дійде у розвиток.
-
приміром, що я пропоную меру міста Дніпра. ти ось послухай уважно...
№1. збудувати майстерню, що виробляє сонячні колектори, приміром три тисячі сонячних колекторів на рік... кожен колектор площею 2м квадратних на приклад, ширина колектора 1.1м, довжина 2.1м це з корпусом, сама сонячно активна поверхня 2м квадратних. в середньому сонячний колектор, збирає 200 ват на годину 6 годин на добу.... це з врахуванням що в сонячну погоду він збира 400-500 ват влітку по 8 годин... а взимку, доходить до 100ват в сонячну погоду.
-про те, навіть в літку- місто велике? ну так. скільки води гарячой треба для міста. поставте сонячні колектори... та ще й власного виробництва- перше найшли людям роботу, не пють, не бухають, хоча б в робочий час, якусь копійку заробляють... а ще сонячні колекторі, дозволяють заощадить енерго носії...
№2. збудувати майстерню виробництва вітряків. в людей і робота зявиться, і заощадження енергоносіїв...
№3. ще можно збудувати завод "вічних двигунів". а саме винахід 1812 року стовп замбоні, модифікований в суху гальванічну батарею. А саме радіолампова термоелектронна батарея- суть приладу, у вакумі стоїть типу як конденсатор, дві фольги скручених, та пористий діелектрик між ними, можно спробувати, навіть графітну тканину. приміром, одна фольга мідна, легована літієм, інша просто мідна фольга. мідна фольга легована літієм, має в своєму складі атоми літію, що збуджують електронні всплески- випромінють електрони. як наслідок- фольга почина активно випромінювати електрони за нормальних умов. конденсатор в середині радіолампи- починає інтенсивно виробляти електрику, перетворючи власне тепло в електро струм. як наслідок, прилад виробляючи електрику, самоохолоджується і починає поглинати теплову енергію навколишнього середовища. довкола міста Дніпропетровська- Дніпра, можно збудувати сотні електростанцій, що переробляють теплову енергію навколишнього середовища в електрику.


Останній раз редагувалося: 23.11.2020 17:26


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті