Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 10 червня 2024
06:17

БЛОГИ

pravrada


7 листопада 2020, 16:22

ПОДРОБИЦІ ЗАМАХУ

Олександр Снісар в програмі «Післяслово» на каналі Д1 розповів подробиці замаху на його життя

Замах, який стався 5 вересня, Олександр Снісар пов’язує зі своєю громадською і журналісткою діяльністю. Нападників було двоє і під час нападу вони використовували предмети схожі на біти. Такі подробиці замаху вказують, що метою нападників було саме вбивство.

Від смерті врятували небайдужі люди, які не дали виконавцям довести до кінця почате, а також лікарі лікарні Мечникова. Саме вони повернули Олександра до життя.

Правоохоронні органи вивчили матеріали, з якими працюють журналістами інформаційного агентства «Антикорупційного правозахисної ради» і зараз розглядають кілька версій. Одна з них – причиною нападу могли стати розслідування відносно чиновників міської ради Дніпра.

В ході роботи співробітники правоохоронних органів відкрили важливі подробиці замаху. Так нападники відходили по маленькій вуличці, на якій в день нападу «чомусь» не працювали камери програми «Безпечний місто». Робота цих камер координується з будівлі міської ради, що на проспекті Яворницького, 75.

Двоє затриманих виявилися жителями міста Кам’янське. Один з них проходив по аналогічному кримінальному провадженню, підозрювався у замаху на вбивство фермера. Інший, разом з братом скоїв напад з метою пограбування на приватний комерційний заклад. Раніше обидва займалися спортом в клубі змішаних єдиноборств. І тут знову розкриваються нові подробиці замаху. Цей клуб входить в сферу впливу дніпровських спортсменів, які мають партнерські відносини з представниками Дніпровської міської ради.

Незважаючи на замах на вбивство, Олександр Снісар не планує припиняти громадську і журналістську діяльність.

В даній справі чисельна кількість питань, на які ще потрібно знайти відповіді. Не віриться у збіг. Слід встановити причину непрацюючих відеокамер «Безпечне місто». Також, поки що незрозуміло, звідки саме виконавці знали про пересування автомобіля Снісара Олександра. Адже подія сталася у вихідний день (субота), злочинці прибули на місто нападу заздалегідь, але чекали недовго. Куди та коли саме планував рухатись Олександр у вихідний день нікому не було відомо. Хтось дуже намагався заплутати слід з самого початку. Вбачається ретельна підготовка до скоєного нападу.

Виконавців було затримано (два місяці арешту без можливості внесення залогу). Доказова база скоєного ними злочину зібрана. На тепер основні сили правоохоронні органи направлено на виявлення замовників нападу.

https://com1.org.ua/blog/podrobytsi-zamakhu/



Останній раз редагувалося: 05.10.2021 21:31


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті