Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Уряд поставив завдання вирішити питання щодо відкриття пунктів реєстрації речових прав на нерухоме майно в усіх БТІ

Уряд поставив завдання вирішити питання щодо відкриття пунктів реєстрації речових прав на нерухоме майно в усіх БТІ
Уряд поставив завдання органам виконавчої влади протягом тижня вирішити питання щодо відкриття пунктів реєстрації речових прав на нерухоме майно в усіх бюро технічної інвентаризації (БТІ) країни. Про це сказав Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул під час оперативної наради, зазначивши, що відповідне доручення Уряд затвердив 4 лютого 2013 року.

«Відтепер жителі країни, які бажають зареєструвати право на нерухоме майно, зможуть оформити всі документи в одному місці», - сказав Олександр Вілкул.

Згідно розпорядження місцевим органам влади рекомендовано облаштовувати робочі місця держреєстраторів прав на нерухоме майно в приміщеннях БТІ. Урядом передбачено збереження матеріалів технічної інвентаризації, реєстраційних книг, а також архівних справ, що знаходяться в БТІ. Це створить умови для доступу юридичних та фізичних осіб до вищезазначених матеріалів, що буде сприяти дерегуляції у цій сфері.

Міністерству регіонального розвитку, будівництва та архітектури поставлено завдання забезпечити безперебійну роботу Атестаційної архітектурно-будівельної комісії, розміщувати інформацію про фахівців, які пройшли атестацію, на сайті Міністерства.

«Це відкриває можливості для створення малого та середнього бізнесу. Тобто, фахівець, пройшовши атестацію, може відкрити свою справу та надавати послуги з технічної інвентарізації», ¬- сказав Олександр Вілкул.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті