Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
07:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Графіки відключень світла сьогодні в усіх регіонах, планується імпорт з 5 країн ЄС - Укренерго

Графіки відключень світла сьогодні в усіх регіонах, планується імпорт з 5 країн ЄС - Укренерго

Україна стикається зі значним дефіцитом електроенергії, сьогодні погодинні відключення в усіх регіонах, і для подолання дефіциту планується імпорт з 5 країн ЄС.

В енергосистемі України значний дефіцит більшу частину доби, сьогодні в усіх регіонах діють графіки погодинних відключень, на додачу до аварійної допомоги з низки сусідніх країн запланований імпорт з 5 країн ЄС, повідомили в НЕК "Укренерго" у четвер, пише УНН.

"Більшу частину доби в енергосистемі зберігається значний дефіцит електроенергії. Диспетчерський центр "Укренерго" довів до обленерго ліміти споживання для кожного регіону. Сьогодні, 16 травня, з 00:00 в усіх регіонах України діють графіки погодинних відключень", - повідомили в Укренерго.

Зазначається, що отримати інформацію про те, як саме будуть діяти обмеження споживання по регіонах можна в кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах.

Імпорт
Протягом доби з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Молдови. Загальним обсягом 23 488 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 1 653 МВт.

Знеструмлення
На ранок знеструмлено 446 населених пунктів. Через бойові дії: є нові знеструмлення у Донецькій, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській областях. З технічних причин: є нові знеструмлення у Київській, Одеській, Сумській, областях.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті