Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 03 мая 2024
07:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре завершился футбольный турнир памяти Максима Белого

В Днепре завершился футбольный турнир памяти Максима Белого

Турнир памяти воспитанника днепровского футбола, который прожил всего 24 года, состоялся уже в 10-й раз.

Юбилейный мемориал Максима Белого стартовал осенью прошлого года. Почтить память футболиста на турнир заявились несколько десятков команд.

Кем был Максим Белый.

Максим Білий (27.04.1989-14.09.2013) – вихованець футболу Дніпропетровщини. Народився у Новомосковську, Дніпропетровська область. У шість років почав займатися футболом. Через чотири роки переїхав до обласного центру, де продовжив свої заняття. Саме у дніпропетровській школі ІСТА пройшли найкращі роки у дитячому футболі. 2006 року потрапив у дубль «Металіста», там відіграв зовсім недовго. Потім їздив до Латвії, але отримавши пропозицію з «Харкова», приїхав на перегляд. Сподобався тренерам, залишився у команді. Дебютував 18 липня 2007 року в матчі "Чорноморець" - "Харків" (0:1).

Максим Білий став футболістом луганської «Зорі» у 2010 році. За збірні України різного віку він провів загалом 29 матчів і забив п'ять м'ячів. Однак, за головну команду країни йому зіграти так і не довелося. У 24 роки його не стало.

За однією з версій, під час матчу чемпіонату України проти дніпропетровського «Дніпра», 11 вересня 2011 року, Білий, ведучи боротьбу у повітрі, тяжко травмував голову. Боротьба із хворобою, що тривала два роки, не принесла позитивного результату, незважаючи на тривале лікування у клініках Ізраїлю та Німеччини.

Максим Білий помер уранці 14 вересня 2013 року у Новомосковську.

И вот наконец состоялся финальный матч, о котором сообщили в Ассоциации футбола Днепропетровской области:

«У великому фіналі турніру пам'яті Максима Білого «Ukrainian Team» та ФК «Оріль» зустрілися в епічній сутичці, що залишить свій слід у серцях футбольних прихильників надовго.

Попри всі зусилля обох команд, рахунок основного часу залишився незмінним – 0:0. Але, як це часто буває, саме в таких матчах героями стали воротарі.

Завершальний акорд цієї футбольної саги – серія пенальті. Тут вирішилася доля переможця. З великою впевненістю і рішучістю, «Ukrainian Team» виходить на вершину, здолавши ФК «Оріль» з рахунком 6:5 у серії пенальті. Це була перемога духу, воля до перемоги та неймовірна демонстрація вмінь кожного гравця.

Цей фінал залишить незабутні враження та стане новою сторінкою в історії футболу Дніпропетровської області. Обидві команди показали свій максимум, залишивши на полі своє серце і душу. Це була битва, яка надихає і запам'ятовується назавжди.

На церомонії нагородження були присутні вдова Максима Білого Анна та діти - Максим та Артем! Саме вони нагородили тріумфаторів медалями та гравертонами, і саме з їх рук капітан «Ukrainian Team» Андрій Бобровський отримав красень Кубок!».

Фото Ассоциации футбола Днепропетровской области






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте