Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як лікують онкозахворювання у Дніпрі та які сучасні методики існують

Як лікують онкозахворювання у Дніпрі та які сучасні методики існують

Лікування онкологічних захворювань базується на трьох “китах”: хіміотерапія, оперативне лікування, променева терапія. У Дніпровському обласному онкологічному диспансері використовують найсучасніші технології – індивідуально для кожного пацієнта.

Про це Відкритому розповіли лікарі Дніпровського обласного клінічного онкологічного диспансеру Людмила Бордюг, Юлія Гаркунова та Андрій Москаленко.

Останні два роки українські онкопацієнти живуть в умовах двох війн – повномасштабної з ворогом та особистої із тяжким захворюванням. Лікарі спостерігають суттєве збільшення кількості задавнених недуг.

“Найпоширеніший метод лікування онкологічних захворювань – це медикаментозна системна терапія. Тобто введення в організм пацієнта високотоксичних препаратів, які здатні порушувати процес поділу пухлинних клітин, тим самим знищуючи їх, а також зупиняючи або сповільнюючи поширення по організму. Перевага методу полягає в тому, що пухлинний ріст пригнічується не лише в ділянці первинного вогнища, а й у метастазах.

На сьогоднішній день в онкології широко використовуються такі сучасні різновиди медикаментозного лікування, як хіміотерапія, таргетна терапія, імунотерапія, гормональна терапія.

У Дніпровському обласному онкологічному диспансері використовують найсучасніші технології для проведення ефективної променевої терапії, вона буває дистанційна, внутрішньопорожниннна і контактна. В нашому закладі виконується весь спектр онкологічної хірургічної допомоги. Тенденцією нашого розвитку є використання мініінвазивних методик та протоколів швидкого відновлення пацієнтів, завдяки чому реабілітація відбувається значно швидше, ніж у відкритій хірургії”, – розповідає Людмила Бордюг.

Отримати консультацію у лікарів Дніпровського обласного клінічного онкологічного диспансеру можна, звернувшись на сайт або за телефонами: 066-290-44-91, 093-958-55-67, 068-001-55-15.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.


Як лікують?  (10.02.24 08:04): Якщо еврей та коммуніст з грошима вилікують якщо простий Українец обберуть до нитки, видурять усе та викинуть вмирати на вулицю. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті