Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як дніпровські оператори дронів знищують окупантів

Як дніпровські оператори дронів знищують окупантів

Безпілотники дістануть рашистів у будь-якому укритті.

Оператори дронів зараз є у кожному українському військовому підрозділі.

У 128-й окремій Дніпровській бригаді ТРО розповіли про одного з таких героїв, який якраз повернувся на фронт із власного… весілля:

«Микола повернувся до рідного підрозділу з власного весілля! Він прийшов добровольцем після початку повномасштабного вторгнення. На війні кожен день схожий на інший і починаєш втрачати лік часу, а відтак втрачаєш і дорогоцінні миті життя, яке життя продовжує йти далі. Тому Микола вирішив змінювати те, що може змінити. Він витратив багато часу, щоб опанувати безпілотники - 50 годин налітав на тренажері, а потім перейшов до реальних дронів і, врешті, отримав нову військову професію оператора БПЛА. А потім і одружився, бо зрозумів, що життя не можна відкладати на потім, навіть попри війну і важко прогнозоване майбутнє».

А ще один наш земляк Рустам Мустафаєв поділився секретом того, як рашисти винайшли новий метод боротьби з українськими дронами:

«Всі бачили, як окупанти намагаються збити наші дрони-камікадзе своїм автоматом. Ця російська техніка боротьби з FPV вже застаріла і армія ерефії взяла за основу нову.

Тепер орки, коли чують дрон-камікадзе, беруть у кожну руку по гранаті і затискають впритул до голови. Якщо дрон не влучить, то гранати викидають. Якщо влучить - то гранатами орк себе добиває, щоб довго не мучитись. Адже допомога не прийде, бо «ускіє сваіх брасают»

Дякуємо спільноті Стерненка

за постійну допомогу засобами ураження.

Росіяни. Беріть приклад зі свого «таваріща».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті