Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
16:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбувся Культурний Форум

У Дніпрі відбувся Культурний Форум

На ньому представники усієї Дніпропетровщини та інших регіонів країни обговорювали, як існує культура під час Великої війни та які перспективи її розвитку.

Очевидно, за підсумками проведення цього заходу ще будуть зроблені чималі висновки щодо перспектив розвитку культури в Україні та Дніпропетровській області. Але вже зараз зрозуміло, що тема Великої війни та її наслідків за останні два роки стала домінуючою у всіх сферах культури. І залишиться такою ще надовго.

А одним із яскравих та важливих моментів проведення Культурного Форуму стало святкування 155-річчя Всеукраїнського товариства «Просвіта».

Докладніше про це розповів керівник Січеславської Просвіти Сергій Тютюнник:

«Вчора у Дніпрі пройшов Культурний Форум.

Молодь з усієї області зібралася для обговорення шляхів розвитку культури.

Я взяв участь за запрошенням організаторів форуму представляючи Січеславську Просвіту.

Ми показали відвідувачам документальний фільм “Історія Всеукраїнського товариства "ПРОСВІТА" ім. Тараса ШЕВЧЕНКА", створений до відзначення 155-річчя нашої організації. Також я розповів про сучасні ініціативи Січеславської Просвіти.

Захоплюючим моментом програми від нашої команди була вікторина "Культурна ідентичність Дніпропетровської області". Кожен учасник із задоволенням складав власний перелік елементів української ідентичності свого рідного краю.

Це було дійсно вражаюче та проникнуте любов'ю до рідної землі!

Призовим фондом вікторини виступили видання сучасних просвітян та дружніх видавництв».

Фото зі сторінки Сергія Тютюнника.








Gorod.dp.ua на Facebook.


дуже шкода  (12.12.23 00:38): що не публікують результати вікторини... Відповісти | З цитатою
Vlad  (11.12.23 20:36): у нас з культурою в місті, вийшло як зі спортом 80% на балансі області, тобто їм не до культури, вони займаються справами області, це зрозуміло, а ось чим займається департамент культури міста, це велике питання ???сподіваємося, що після війни він на 100% буде замінений на нові свіжі, молоді кадри, а не совок, який там сидить...судячи з Будинку Мистецтв / в колишньому кінотеатрі /, Театру опери та балету, Молодіжному театру та іншим, чиновників усе влаштовує і мабуть так буде ще років 50...на жаль... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті