Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Музей «Машини часу» поповнився ще одним скаліченим автомобілем

Музей «Машини часу» поповнився ще одним скаліченим автомобілем

У дніпровському музеї продовжують збирати артефакти Великої війни для майбутньої виставки «Історія Перемоги».

Міський сайт розповідав про задуми такої виставки і про вже зібраних для неї експонати. Усіх їх було знайдено на місцях обстрілу нашого міста рашистами, і вони є живими свідками варварської тактики ворога.

Повідомляли ми і про те, що для цієї виставки було знайдено масштабний експонат – скалічений автомобіль ЗАЗ-1102 «Таврія», який розчавили уламки будинку на Вокзальній площі.

Тепер у музеї з'явився ще більший експонат – «Мерседес», згорілий у районі вулиці Сімферопольської після ворожого обстрілу.

Ось що про це повідомили у музеї «Машини часу»:

«Новий артефакт для виставки «Історія Перемоги» - згорілий автомобіль Merсedes ML 163, поступив до сховища музею «Машини Часу».

Напередодні нового року наше місто відчуло на собі масований ракетний удар РФ. Були загиблі та поранені. Зруйновано пологовий будинок, торгівельний центр та частково постраждав спортивний комплекс «Метеор».

Про прильоти в районі вул. Симферопольській відомостей було менше. СТО з обслуговування легкових автомобілів «Montana» закінчило ремонт в новому гарному приміщенні, яке орендувало у Інституту «Металургавтоматика» за місяць до ракетного удару. На цей момент на ремонті знаходилось 8 автомобілів, усі вони згоріли, також постраждали і інші орендарі, частково зруйнована будівля інституту, розбиті шибки в радіусі 200 метрів.

Музей також відчув на собі вибухову хвилю, у той день усі експонати присипало щільним шаром десятирічного пилу з тремтячої стелі.

Виставка «Історія Перемоги» розповість про постраждалі будівлі, історії очевидців подій, артефактах, які з'явились у наслідок ракетних ударів РФ по місту Дніпро.

На момент оформлення виставки власник автомобіля Merсedes попросив зробити на ньому напис, одну з найпопулярніших зараз фраз…».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті