Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
22:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Литературном музее Днепра открыли тайные миры

В Литературном музее Днепра открыли тайные миры

В Литмузее (пр. Яворницкого, 64) экспонируется выставка «Таємничі світи Дмитра Вікторовича».

На ней представлены более 150 живописных и акварельных работ автора! Их необычность в том, что картины переносят зрителя в удивительные и тайные миры…

О новой выставке в Литмузее рассказали:

«У музеї «Літературне Придніпров’я» - виставка «Таємничі світи Дмитра Вікторовича». Понад 150 живописних та акварельних робіт створюють магічну та загадкову атмосферу. Запрошуємо познайомитися з експозицією, яка надихає і ніби оповідає свої літературні сюжети!

А зараз пропонуємо декілька історій, які пише художник Дмитро Вікторович Михайлик, пояснюючи свою концепцію живописного світотворення (переклад з рос.) :

«Чаклунство, явища, які сучасна наука пояснити не в змозі, не зважаючи на досягнення. Спілкування триває хвилини, а самотність – вічність.

Портали – це найкоротший прохід крізь простір і час, і унікальна можливість трансгресації у найвіддаленіші, інколи небезпечні, місця, світи тощо. 

Таємниче світло відчиненого порталу. Прохід у інший Світ, і хто знає, які пастки та небезпеки чекають на вас, як тільки перетнете таємничу невидиму межу, і де гарантія, що вдасться повернутися назад. 

Навряд чи хтось повертався назад. Час там плине зовсім за іншими законами, і якщо й затягне в хроно-вир, вибратися звідти НЕМОЖЛИВО»

Виставка працює у вівторок, середу, п’ятницю, суботу та неділю з 10:00 до 16:00; понеділок та четвер – вихідні».

Фото – Литмузей. 






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте