Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
20:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Україні запустили особливий сайт для підтримки волонтерів

В Україні запустили особливий сайт для підтримки волонтерів

Днями в Україні запустили оригінальний проект для підтримки волонтерських організацій. Його ідея проста - розказувати про невеликі, але видатні і перевірені волонтерські організації із можливістю донатити їм напряму. В подяку - хороша електрона музика від ді-джеїв - учасників проекту. 100% донатів йде напряму організаціям.

Однією з перших організацій, представлених на сайті, стала Благодійна пекарня, що розташована в Дніпрі на вулиці Робочій. Вона працює від самого початку повномасштабного вторгення і за цей час виготовила більше 40 тон перепічки, яку безкоштновно передали біженцям, шпиталям та на нуль.

Проект Victorybeats є відкритим, тож кожена волонтерська організація може надіслати інформацію про себе. Так само кожен ді-джей може долучитись до проекту, надіславши свій сет.

Малі волонтерські об'єднання є найбільш оперативною та цільовою ланкою допомоги, але й найменш захищеними в плані стабільної фінансової підтримки і зараз це відчувається все сильніше. Втім, під хорошу музику і людям донатити краще.

Дізнатись більше про проект можна на їхньому сайті Victorybeats.org

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте