Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 10 травня 2024
20:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині дозволено риболовлю

На Дніпропетровщині дозволено риболовлю

Дніпропетровська регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій провела позачергове засідання, на якому скасувала протокол від 16 червня 2023 року №34, яким заборонялося ловити рибу у нашому регіоні.

Таким чином, з 7 серпня 2023 року дозволено промисловий, спортивний, аматорський та підводний вилов риби та інших живих біоресурсів на водних об'єктах Дніпропетровської області.

Заборона була введена у зв'язку з терактом на Каховській ГЕС, щоб не допустити спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь.

Також нагадуємо, що навігація заборонена на водоймах Дніпропетровської області для малих суден, моторних суден, парусних прогулянкових суден, прогулянкових суден, швидкісних суден та спортивних суден, а також водних мотоциклів та засобів розваги на воді.

А з 15 серпня до 30 вересня на період другого линяння починає діяти заборона на вилов раків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


вот так  (08.08.23 14:11): Принять дебильное решение - 1 день. Отменить дебильное решение - 1 месяц. Зато все при деле: чиновники получили премии, контролёры возможность кошмарить и брать взятки, простые люди получили очередной стресс Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті