Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
19:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на проспекті Гагаріна готують до відкриття McDonald's

У Дніпрі на проспекті Гагаріна готують до відкриття McDonald's

У понеділок, 10 квітня, у Дніпрі на території McDonald's на проспекті Гагаріна відбуваються роботи з благоустрою. Тут працюють ландшафтні дизайнери та дорожники. Цей та інші заклади мережі готуються до відновлення роботи.

Відкриття закладів все ще намічене на останню декаду квітня. Нагадаємо, що ресторани припинили роботу на початку повномасштабної війни в Україні.

На Гагаріна на території біля закладу харчування бачимо працівників, які міняють тротуарну плитку. Також укладають нові доріжки. З іншого боку ресторану повністю замінюють асфальтове покриття. Роботи проходять у посиленому режимі. Тож робимо висновок, що McDonald's на проспекті Гагаріна активно готується до відкриття.

За інформацією з власних джерел Інформатора, довгоочікувана для дніпрян подія запланована на 25 квітня. Багато містян вже чекають на відкриття. Прибирання території відбувається і в інших ресторанах мережі. Наприклад, біля McDonald’s на Старомостовій площі також бачили працівників, які приводили до ладу територію.

Попередньо, мережа ресторанів McDonald's у Дніпрі відкриється в повному обсязі не одразу. Заклади громадського харчування почнуть працювати поетапно. Але в якому саме порядку будуть відкриватись McDonald's, поки невідомо.








Gorod.dp.ua на Facebook.


,,$  (11.04.23 14:20): Уже пятый раз только этот мак показывают.
На Коммунаре тоже самое происходит, на всякий случай!!!
Відповісти | З цитатою
пересічний українець  (11.04.23 09:38): Это прекрасно. только цены в маке взлетели практически в полтора-два раза. Теперь посещение фастфуда будет праздником. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
пешеход  (10.04.23 14:43): Этож просто праздник какой-то )) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті