Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За рік до контакт-центру НСЗУ надійшло 131 скарга на лікарні Дніпропетровщини

За рік до контакт-центру НСЗУ надійшло   131 скарга на лікарні Дніпропетровщини

2022 року до контакт-центру Національної служби здоров'я України надійшла 131 скарга на лікарні Дніпропетровської області.

Про це в інтерв'ю повідомила заступниця директора Східного міжрегіонального департаменту Нацслужби здоров'я України Наталія Шуліка.

За її словами, більшість скарг були на вимагання коштів і відмову в наданні медичних послуг.

"У таких випадках ми звертаємося до лікарні й намагаємося усунути недоліки. Якщо у пацієнта є чек на препарат, який входить в перелік засобів, оплачених державою, а лікарня сказала купити, то ми наполягаємо, щоб лікарня повернула кошти", – сказала Наталі Шуліка.
За її словами, лікарні визнають свою неправоту перед пацієнтом.

Раніше повідомлялося, що мати пораненого 24-річного бійця В’ячеслава Чуприни Світлана Скрипник розповіла Суспільному, що з неї брали гроші за лікування сина. Наприкінці серпня її син потрапив в опікове відділення одного з медзакладів Дніпропетровщини. Ураження шкіри понад 40% отримав під час виконання бойового завдання у Донецькій області. З перших днів лікування, розповіла жінка, медики вимагали з неї гроші.

У медзакладі провели внутрішнє службове розслідування за результатами якого фахівцю, що займався лікуванням військового, оголосили догану "за недотримання принципів медичної деонтології і лікарської етики, діяльності по забезпеченню прав пацієнта".

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Пациент  (14.03.23 11:50): Опять бла- бла-бла! А конкретно- кто, в какой больнице, когда и сколько вымогал у пациентов денег за лечение слабо написать? Только общие фразы, а спасение и лечение больных- это святая обязаность самих пациентов! Живем и лечим больных по принципу: спасение утопающих- дело рук самих утопающих. А на ваши выговоры им НАПЛЕВАТЬ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті