Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
01:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У червні на Дніпропетровщині виявили 30 нелегальних перевізників

У червні на Дніпропетровщині виявили 30 нелегальних перевізників

Порушників оштрафували.

Працюючи нелегально, перевізники не тільки ухиляються від податків. Вони часто не контролюють як слід технічний стан своїх автівок. А отже – наражають на небезпеку пасажирів. В регіоні активізували боротьбу з цією проблемою.

ОДА ініціювала створення спеціальної робочої групи. Вона слідкує за роботою пасажирських перевізників в регіоні. Консолідували зусилля представники облдержадміністрації, Нацполіції, Державної фіскальної служби, Служби безпеки України, Укртрансбезпеки, громадськості.

У минулому місяці в регіоні перевірили 323 транспортні засоби. Виявили 30 нелегальних перевізників. На них склали акти про правопорушення та оштрафували.

В області перевіряють і офіційних перевізників. Слідкують, чи проводиться перед рейсами медогляд водіїв та техогляд автобусів. Чи дотримуються шофери режиму праці і відпочинку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (08.07.21 17:31): Ездил, езжу и буду ездить только "нелегальными" перевозчиками!
Почему когда мне нужно в Кривой Рог, и я прихожу на автовокзал, беру последний билет за 150 гривен, меня, с ростом в 190 см садят на задний ряд грязного вонючего Спринтера, само собой переделанного из грузовика, куда я тупо не помещаюсь.
На мои возмущения - ноль реакции. Отказываюсь ехать, деньги за билет само собой никто не возращает. Стандартное скотское совковое отношение!
Открываю бла бла кар, за 5 минут нахожу попутку, прохожу 100 метров до блошиного рынка. Подъезжает опять-же Спринтер, только внимание!!! У него все сиденья в салоне раздельные. Работает кондиционер. Вежливый и аккуратный водитель. Время в пути на 20 минут меньше, т.к. нет промежуточных остановок. Скоростной режим не нарушает.
Ну и с каким перевозчиком поедите вы в следующий раз???
Плохо что такие бусы только на популярных маршрутах, по селам и весям мы заложники грязных, душных и вонючих скотовозок от "легального" перевозсика.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Злюка  (08.07.21 15:12): И парковки не законны:
Рішення № 97876290 по справі № 160/10500/20 від 05.04.2021 чинне з 15.04.2021. Голобутовський Роман Зіновійович, Дніпропетровський окружний адміністративний суд.
З урахуванням викладеного та беручи до уваги приписи ч. 9 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд вважає, що пункт 3 рішення Дніпровської міської ради № 90/60 від 02.09.2020 року, яким безпосередньо затверджено вартість послуг паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування транспортних засобів у м. Дніпрі є протиправним та відповідно підлягає визнанню нечинним.

И апелляция горсовета отклонена 25.06.2021. Так что цены на парковки противозаконны!!!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті