Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Лежачі поліцейські», розмітка, знаки: у Дніпрі комплексно убезпечують дороги

|«« «« »» »»|

У Дніпрі для безпеки пішоходів і водіїв наносять розмітку, встановлюють дорожні знаки та засоби заспокоєння руху: «лежачі поліцейські», «берлінські подушки». Проводять такі роботи зокрема й біля закладів освіти.

Убезпечили перехід школярів через дорогу і біля гімназії № 5. Згадані роботи виконали у районі перехрестя вул. Караваєва - вул. Морської Піхоти.

«Тут нова дорога, машини часто їздять не дотримуючись швидкісного режиму. А діти ходять до школи, у гуртки. Тому, звісно, доречно, що тут зробили «лежачі поліцейські», розмітку, знаки. Сподіваємося, що такий комплексний підхід убезпечить дорогу. Добре, що відповідні міські служби дбають про безпеку», - каже місцева мешканка Галина.

Пані Катерина працює у гімназії № 5 і теж підтримує такі роботи: «Молодці, що все так гарно зробили. Такі дії підвищують безпеку на дорогах, зокрема, й коли йдеться про школярів».

«На цій локації відремонтоване дорожнє покриття, пішохідні доріжки. Після таких робіт оновлюємо і дорожню розмітку. Ще встановили відповідні дорожні знаки та улаштували чотири пристрої примусового зниження швидкості – «лежачі поліцейські» зі всіх сторін перехрестя, аби водії пригальмовували перед пішохідними переходами», — розповів начальник виробничого відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міськради Михайло Солярчин.

Він також додав: «По місту цього року планується нанести 392 км дорожньої розмітки фарбою та ще 100 км пластиком. А також встановити, оновити 1 700 дорожніх знаків, понад 2 тис. елементів «лежачих поліцейських» та 120 «берлінських подушок».

«Берлінські подушки раніше улаштували по вул. Вернадського. Такі засоби примусового зниження швидкості гарно себе проявили, тому продовжуватимемо їх встановлювати».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті