Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У мерії Дніпра привітали опікунів, названих батьків і батьків-вихователів із Днем усиновлення

|«« «« »» »»|

30 вересня у Дніпровській міській раді відбулись урочистості з нагоди Дня усиновлення.

Заступник мера, директор департаменту соціальної політики Едуард Підлубний вручив подяки запрошеним на захід опікунам, названим батькам і батькам-вихователям.

«Символічно, що День усиновлення припадає на свято Віри, Надії та Любові. Ви подарували ці відчуття, а головне – родину, діткам, які з різних причин залишилися без батьківського піклування. Вітаємо вас і дякуємо за ваш подвиг. І надалі докладатимемо максимум зусиль, щоб допомагати і підтримувати у вирішенні різних питань. Здоров’я, миру, добра вашим родинам. Зі святом!» – сказав представник мерії.
Зі свого боку одна із нагороджених Наталія Козакова подякувала міській раді, всім соціальним працівникам за постійну увагу та підтримку. Жінка є опікуном для шістьох діток. Найстаршому – 19 років, наймолодшому – п’ять.
«Переїхала до Дніпра у 2015 році з Донецька через відомі причини. Тоді під опікою у мене було троє хлопчиків, вони рідні брати між собою. У 2017-му до нашої родини приєдналося іще троє дніпровських діток. За цей час винаймала житло у різних районах міста, тому і тричі змінювалися й районні управління-служби у справах дітей. Хочу висловити величезну подяку усім працівникам цих служб за допомогу. З якими б проблемами не стикалася, вони завжди допоможуть, порадять, підтримають. І продовжую відчувати турботливу руку соціальних працівників», – підкреслила пані Наталія.
День усиновлення щороку відзначається в Україні 30 вересня.

Довідка. У Дніпрі з початку року усиновлено 29 сиріт і дітей, що залишились без батьківської опіки. З них 25 – громадянами України, 4 – іноземцями. Іще 40 кандидатів подали документи і готові всиновити дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Саша  (24.01.20 20:32): У нас приемная семья никто не поздравил всё это пиар и лож Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті