Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
16:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У разі виявлення підозрілих предметів слід негайно повідомити міліцію або рятувальникам

У разі виявлення підозрілих предметів слід негайно повідомити міліцію або рятувальникам
У разі виявлення підозрілих предметів, схожих на вибухонебезпечні слід негайно повідомити міліцію за номером 102 або державну службу з надзвичайних ситуацій за номерами 101,112.

Про це нагадують у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради.

Там наголошують, що до приїзду міліції треба зберігати спокій, ні в якому разі не курити, не користуватись запальничками та іншими джерелами відкритого вогню. Не можна торкатись підозрілої речі, переміщати або змінювати її положення. За можливості краще покинути місце, де виявлено підозрілий предмет та організувати охорону на безпечній відстані. У департаменті говорять, що у разі проведення терактів найбільш вірогідними цілями є місця масового перебування людей та об'єкти підвищеної небезпеки.

Типова зброя терористів – замасковані вибухові пристрої. З огляду на це департамент закликає дніпропетровців бути уважними та звертати увагу на покинуті речі - валізи, сумки, пакунки, парасольки тощо. У департаменті кажуть, що підозрілу знахідку можна визначити за наявністю звуків, що лунають від предмету - цокання годинника, сигнали через певний проміжок часу або ж миготіння індикаторної лампочки.

Ще підозрілими вважаються речі, на яких чи біля яких знаходяться джерела живлення - батарейки, аккумулятори. Треба звернути увагу і на наявність розтяжки дротів, або дротів, що тягнуться від механізму на велику відстань.

Спеціалісти департаменту закликають ні в якому разі не приймати від сторонніх осіб подарунків, квітів, поштових посилань, а користуючись громадським транспортом, не погоджуватись на пропозиції супроводжувати речі невідомої особи.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Кролик Сеня  (18.02.15 17:57): У меня подозрительно дырявая башка,- может это результат барабанной дроби? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті