Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 1 червня 2024
07:28

БЛОГИ

lorik1702


16 травня 2024, 09:15

ДПС спільно з Асоціацією платників податків України провели онлайн-вебінар

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що ДПС України на вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/783361.html повідомила.
Черговий онлайн-вебінар з питань оподаткування провели сьогодні ДПС та Асоціація платників податків України. Під час заходу учасники обговорили кілька тем, які на сьогодні є актуальними для платників податків.
Мова йшла про особливості оподаткування акцизним податком, обігу та ліцензування підакцизних товарів у період дії воєнного стану. Представники ДПС, зокрема, розповіли про операції, які не підлягають оподаткуванню акцизом у 2024 році, сплату акцизного податку на пальне, тютюнові вироби та алкогольні напої, заповнення податкової декларації з акцизного податку.
Також було поінформовано про реєстрацію акцизних складів, особливості оформлення операцій з передачі пального до Міноборони, ліцензування та зберігання пального у 2024 році тощо.
Другою темою заходу стала сплата в 2024 році мінімального податкового зобовʼязання (МПЗ), нарахованого за 2022 – 2023 роки на землю власникам або користувачам земельних ділянок. У податковій акцентували увагу на особливостях розрахунку МПЗ за зазначені звітні роки, які податки та збори включаються для визначення МПЗ, поданні звітності та відповідальності за несплату МПЗ.
Нагадуємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати розʼяснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.
Крім того, на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.


Останній раз редагувалося: 16.05.2024 09:15


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті