Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 1 червня 2024
06:48

БЛОГИ

lorik1702


15 травня 2024, 09:29

Очільниця податкової служби Дніпропетровщини прийняла участь у черговому засіданні регіональної робочої групи

У приміщенні Дніпропетровської обласної військової адміністрації відбулось чергове засідання регіональної робочої групи щодо боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею підакцизними товарами на території Дніпропетровської області.

Захід відбувся на чолі з Головою обласної державної адміністрації – начальником обласної військової адміністрації Сергієм Лисаком за участі в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Федаш Наталі та провідних фахівців управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС.

На засіданні розглянуті питання про стан вжиття заходів щодо протидії випадкам нелегальної торгівлі підакцизними товарами на території Дніпропетровщини, визначені напрямки подальшої співпраці.

Реалізація спільної багатовекторної взаємодії сприятиме плідній роботі державних органів на всіх рівнях та досягненню максимальних результатів.


Останній раз редагувалося: 15.05.2024 09:29


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті