Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
11:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка: За сутки было раскрыто 5 грабежей

Криминальная сводка: За сутки было раскрыто 5 грабежей
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

8 січня до працівників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 57-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 02.30 від будинку по вул. Широкій, безробітний, 33-річний місцевий житель разом із невідомим, заволодів розкомплектованим автомобілем заявниці. В ході розшукових заходів зловмисник був доставлений до райвідділу та опитаний. Прийняті заходи до встановлення співучасника злочину та вилучення викраденого. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж)Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

8 січня до працівників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 30-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 15.40 у пивбарі по пр. імені Газети «Правда», невідомий, побивши руками по обличчю, заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину встановлений та доставлений до райвідділу 24-річний житель с. Гуляй Поле. За цим фактом ведеться слідство.

8 січня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 50-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 23.00 біля будинку по вул. Філософській, невідомий відкрито заволодів мобільним телефоном та гаманцем із грошима у сумі 300 грн. За вчинення злочину по «гарячих слідах» був встановлений та доставлений до райвідділу безробітний раніше судимий 24-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

8 січня до працівників Тернівського міськвідділу міліції звернувся безробітний, 34-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 26 грудня 2014 року о 15.00 біля ринку по вул. Харківській, безробітний 19-річний місцевий житель шляхом ривка з руки, заволодів грошима у сумі 500 грн. Зловмисник затриманий. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

8 січня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 46-річна медсестра. Заявниця повідомила про те, що о 16.25 біля магазину по вул. Вечірньокутській, її 20-річний безробітний син з кишені куртки заволодів мобільним телефоном. Збиток - 1 785 грн. Зловмисника доставлено до райвідділу та опитано. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель  (10.01.15 12:17): А грабежи, прошедшие по Игрени, в пределах 2-3 кварталов, явно одними и теми же людьми, когда раскроют??? Ответить | С цитатой
гражданин  (09.01.15 21:34): Круто, а как же те кто продолжает миллионы воровать ? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
страна безработных  (09.01.15 17:25): безработный украл у безработного Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (41)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте