Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 20 тисяч гривень зібрав благодійний аукціон на підтримку бійців АТО

|«« «« »» »»|

19 тисяч 220 гривень зібрано сьогодні під час благодійного аукціону на підтримку поранених, який пройшов у Дніпропетровській міській раді. Ініціаторами та учасниками благодійної акції були депутати міської ради.

Вилучені від продажу художніх робіт кошти вони через волонтерів передали Дніпропетровському обласному логістичному волонтерському центру для поранених бійців АТО, що перебувають у міських лікарнях.

«Ми спільно з громадськими організаціями інвалідів у Міжнародний день інвалідів ініціювали такий захід. Звернувшись з ініціативою до міської організації інвалідів «ДНІПРОТІН» щодо проведення такого благодійного аукціону, отримали підтримку і велике бажання та готовність інвалідів допомогти тим бійцям, які захищають цілісність нашої держави. Усі творчі роботи на виставці-продажу виготовлені руками інвалідів, тих людей, які потребують допомоги і підтримки, але сьогодні вони самі готові допомагати», - зазначила ініціатор заходу – депутат міської ради, керівник депутатської групи «Наше місто» Ганна Вишнякова.

Також свої творчі роботи для аукціону надали підопічні відділення реабілітації інвалідів міського центру соціальної допомоги та громадська організації інвалідів «Планета добра».

На аукціон були виставлені близько 50 різних робіт образотворчого мистецтва, виготовлені дніпропетровцями з обмеженими фізичними можливостями, серед них близько двох десятків картин, вироби з петриківським розписом, роботи з бісеру та обереги. Останні депутати купили і передали бійцям, які лікуються у клінічній лікарні №6. Найдорожчий лот у 6 тисяч гривень придбав депутат міської ради Едуард Багдасарян - це картина із зображенням старого Дніпропетровська, вишита хрестиком.

Gorod.dp.ua на Facebook.


livsi  (10.12.14 09:56): 13 декабря 2014г. в 11:00 неоднократный победитель международных фестивалей, обладатель Гран При международного фестиваля-конкурса «Созвездие Вены-2008″ Детский музыкальный театр "Золотой ключик" приглашает на БЛАГОТВОРИТЕЛЬНЫЙ спектакль "Приключенье в день рождения" участников АТО и их семьи, раненных бойцов, находящихся в госпиталях г.Днепропетровска, волонтеров, беженцев, врачей, спасающих жизни наших солдат и всех неравнодушных людей,готовых оказать помощь нашей АРМИИ.
проведения: Днепропетровский академический театр им. Горького (пр. Карла Маркса, 97). К.т. 38-067-79-11-435. Афиша: http://gold-key.com.ua/poster
Відповісти | З цитатою
Днепр  (03.12.14 16:29): Молодцы ребята. Вы делаете нужно и важное дело. Відповісти | З цитатою
Ну и чо  (03.12.14 16:19): На каждого бойца даже по 1 грамму водки не хватит (зима, холодно). Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті