Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У центрі Дніпропетровська молодь провела флешмоб «СНІДу – ні!»

|«« «« »» »»|

Акцію було присвячено Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. На центральну площу міста прийшли понад півсотні студентів з різних вишів області. Активісти роздавали перехожим символічні червоні стрічки. Кульмінацією флешмобу стало шикування у однин великий символ боротьби зі СНІДом.

До акції долучилися також і небайдужі городяни. Усі разом учасники флешмобу утворили велику стрічку. Живу композицію підсвітлювали ліхтариками.

«Дуже важливо щоб люди з цією хворобою не відчували себе покинутими суспільством. Це нелегке випробування і з таким діагнозом важком примиритися. Сьогодні молодим хлопцям та дівчатам вкрай необхідно бути обізнаними, знати, що це за вірус, як він передається, а які контакти з хворими є цілком безпечними», - розповідає куратор соціального сектору Дніпропетровської обласної молодіжної ради Дар'я Сафарова.

Довідка:

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Його головна мета — звернути увагу суспільства на цю проблему.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ирония Судьбы  (02.12.14 16:11): Презервативы дорогие.. в отличие от одноразовых шприцов..


И почему удалили? - Читаем пользовательское соглашение..
Відповісти | З цитатою
Монтенье  (02.12.14 15:39): Вот хоть раз правду сказали - про безопасность контактов. Вирус та выдумали, как и саму опасность. Хотя от токсичной ВААРТ терапии опасность для "ВИЧ положительных" несомненно есть. Именно от неё они и помрут. Короче, народ, не вздумайте эти тесты проводить и верить этим коновалам. Если конечно жить хотите. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті