Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До десяти років позбавлення волі засуджено мешканця міста, який вбив рідну бабусю

До десяти років позбавлення волі засуджено мешканця міста, який вбив рідну бабусю
Набрав законної сили вирок Амур-Нижньодніпровського районного суду м. Дніпропетровська, яким до десяти років позбавлення волі засуджено 26-річного мешканця міста за скоєння ним умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть (ч.2 ст.121 КК України).

Чоловік, знаходячись у себе вдома, розпивав спиртні напої, а коли напої та гроші скінчились, звернувся по них до своєї 77-річної бабусі. Остання дала йому 300 гривень, а наступного дня, коли й ці гроші скінчилися, молодик знов навідався до неї. Цього разу вона відмовила йому; між родичами виник конфлікт у ході якого онук наніс бабусі понад 15 ударів ногами. Від отриманих тілесних ушкоджень вона померла.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за даним фактом, здійснювалося прокуратурою Амур-Нижньодніпровського району м. Дніпропетровська.

Зазначений вирок райсуду зловмисник намагався оскаржити, подавши апеляційну скаргу, проте Апеляційний суд, погодившись з доводами державного обвинувачення, залишив його без змін.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Реалист  (23.11.14 02:12): Да расстрелять надо было этого фашиста,без суда и следствия! Такие на донбассе уничтожают мирных жителей! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
777  (23.11.14 00:40): такую гниду на на пожизненное садить, чтоб сгнил в тюрьме, сволочь! хотя за подобное преступление, если он и доживет до конца срока, то петушком знатным выйдет, такое не прощают. Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (23.11.14 00:26): ***,- АКЦИЗ ПОДНИМИТЕ.. КТО УРОНИЛ? Відповісти | З цитатою
гость  (22.11.14 12:09): было амурские Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті