Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Триває ліквідація наслідків буревію

Триває ліквідація наслідків буревію
У
місті тривають роботи з ліквідації наслідків буревію. Сьогодні вже повністю поновлено роботу усіх трамвайних та тролейбусних маршрутів за виключенням тролейбусів №8 та №9, робота яких ще відновлюється, повідомляють на комунальному підприємстві «Дніпропетровський електротранспорт».

Тривають ремонтні роботи з відновлення у місті зовнішнього освітлення, зокрема, сьогодні працюють 7 аварійних бригад комунального підприємства «Міськсвітло» на житловому масиві «Придніпровськ», «Західний», вулиці Савченка, Комсомольській, Чкалова, Набережній Леніна.

Аварійні бригади «Міськзеленбуду» продовжують прибирати повалені дерева та гілки, наразі вже прибрано 187 дерев та близько 200 великих гілок.

Сьогодні аварійні бригади підприємства працюють на проспекті Карла Маркса, Гагаріна, Правди, площі Островського, вул. Привокзальній, додають у «Міськзеленбуді».

Gorod.dp.ua на Facebook.


философ  (30.09.14 15:31): Дерево упало возле нашего подъезда - прямо людям в окна ветки торчат. А в соседнем дворе упало дерево прямо на детскую площадку. Это дерево черти-чем нужно пилить, чтобы вывезти. Відповісти | З цитатою
Марси  (30.09.14 10:11): Да перед выборами коммунальщики вместе с Куличенко должны метаться как вжаренные петухи, его и так любой ценой пропихнут в Раду, пусть отрабатывает долги перед городом !!! Відповісти | З цитатою
лист  (29.09.14 16:28): только не говорите что она будет длиться еще 15 лет!!! Відповісти | З цитатою
брехня  (29.09.14 16:20): Во дворах на Гагарина даже листья не подметают, о чём вы говорите. В большинстве мест ограничен не то что проезд, пройти не возможно! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті