Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Усі вулиці міста, постраждалі внаслідок учорашньої негоди, відкриті для руху транспорту

Усі вулиці міста, постраждалі внаслідок учорашньої негоди, відкриті для руху транспорту
Усі вулиці міста, постраждалі внаслідок учорашньої негоди, відкриті для руху транспорту, повідомляють у департаменті комунального господарства та капітального будівництва міської ради.

Повалені дерева та гілки передусім прибрані з проїжджої частини і комунальники продовжують роботу. На цей час розпиляно та вивезено близько 100 дерев. Наразі аварійні бригади «Міськзеленбуду» прибирають повалені дерева з колій маршрутів №6, 5, 9, вздовж дороги по вул. Героїв Сталінграда від вулиці Титова до масиву «12 квартал», вздовж Набережній Леніна та проспекту Карла Маркса. Аварійні бригади комунального підприємства «Міськсвітло вже відновили зовнішнє освітлення по Запорізькому шосе, вул. Космічній, Набережній Перемоги-4,5, частково на ж/м Тополя, наразі вони працюють на вул. Героїв Сталінграда від вул. Титова до вул. Тельмана, просп. Кірова, Пушкіна, Карла Маркса, вул. Малиновського, Калиновій, Донецькому шосе, житлових масивах Червоний Камінь, Комунар, Парус, зазначають на самому підприємстві.

За інформацією комунального підприємства «Дніпропетровський електротранспорт» сьогодні майже повністю поновлено роботу трамваїв та тролейбусів. У звичномур ежимі працюють тролейбусні маршрути № 3, 5, 7, 10, 12, 15, 16, 17, за скороченими маршрутами перевозять пасажирів тролейбуси кільце А (пл. Жовтнева – вул. Каверіна), №1 (вул. Титова – пл. Жовтнева – просп. Гагаріна), №20 (вул. Миронова – вул. Березинська). У звичному режимі курсують трамвайні маршрути №1, 4, 7, 11, 17, 19.

Через учорашню негоду у місті постраждало 7 людей, усім їм надана медична допомога. Одну людину тяжко травмовано, її прооперовано у медсанчастині №6, додають у департаменті охорони здоров’я міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Оргкомитет  (29.09.14 11:42): ВНИМАНИЮ ЖИТЕЛЕЙ ДНЕПРОПЕТРОВСКА

Многие годы для вас стали истинным испытанием. На улицах, под окнами домов, как грибы после дождя, вдоль проезжей части вырастают «временные» (?) торговые сооружения, не имеющие законных оснований. Кто же, как не местная власть должна навести порядок в этой «торговле»? Но для этого ей нужна определенная воля, и мы должны «помочь» власти в этом. Решено провести митинг-пикет городского совета и потребовать от власти выполнить свои обязанности должным образом, что придаст ей уверенность в наведении порядка. Приглашаем неравнодушных горожан принять участие в митинге 1 октября 2014 года в 10.00 на площади перед горсоветом.

Организационный комитет
митинга-пикета
Відповісти | З цитатою
лист  (26.09.14 22:11): у нас в городе в принципе дороги не пригодны для передвижений! яма на яме, Куличенко старался! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті