Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 04 июля 2024
03:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Педагоги Дніпропетровщини готуються до нового навчального року

|«« «« »» »»|

Наприкінці минулого тижня на базі Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та гімназії №12 «Гарт» пройшли секційні засідання керівників районних (міських) методичних об’єднань вчителів.

Основною метою проведення секційних засідань керівників районних (міських) методичних об’єднань є підготовка до організованого початку 2014-2015 навчального року та удосконалення методичного забезпечення загальної середньої освіти в регіоні.

У роботі 30 секційних засідань взяли участь близько 2500 педагогів від усіх міст та районів області. Традиційно у роботі секцій взяли участь заступники начальників управлінь, відділів освіти з методичної роботи, керівники методичних кабінетів, центрів, керівники методичних об’єднань директорів загальноосвітніх та багатопрофільних позашкільних навчальних закладів, заступників директорів з виховної роботи, педагогів організаторів, вчителів-предметників та інш.

Під час роботи секційних засідань фахівці Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ознайомили педагогічних працівників області з методичними рекомендаціями щодо організованого початку нового, 2014-2015 навчального року й урочистого проведення Дня знань та Першого уроку «Україна – єдина країна».

Суспільно-політична ситуація та події останніх місяців, окупація Російською Федерацією Криму, збройні акції російських терористів у східних регіонах України обумовили тему Першого уроку 2014/2015 навчального року – «Україна – єдина країна». Метою даного уроку є формування в учнів розуміння єдності й цілісності України, її багатонаціонального народу як національної ідеї розвитку вільної, незалежної, демократичної та заможної держави.

Особливу увагу було приділено обговоренню питання удосконалення контролю за управлінською діяльністю місцевих органів управління освітою у сферах дошкільної, загальної середньої, професійно-технічної і позашкільної освіти та їх дебюрократизації.

Також увага була акцентована і на особливій відповідальності педагогічних та науково-педагогічних працівників освіти в умовах складної суспільно-політичної ситуації.

Для всіх учасників методичних об’єднань була організована виставка рушників, вишитих учнями й вчителями шкіл області до 200-річчя від дня народження великого українця – Т. Г. Шевченка.

Для педагогів та зацікавлених проводилась традиційна ярмарка-продаж навчально-методичної літератури провідних освітянських видань України.

Довідка:

В 2014/2015 навчальному році у Дніпропетровській області продовжується реалізація електронних проектів «Профільна школа on-line», «Мережевий освітній округ», «Віртуальна майстерня петриківського розпису», «Електронний методичний кабінет», «Електронна атестація педагогічних працівників», «Електронна школа для дітей з особливими потребами». Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проінформував учасників засідань методичних об’єднань вчителів про хід їх реалізації в загальноосвітніх навчальних закладах Дніпропетровської області.

Gorod.dp.ua на Facebook.


мама  (27.08.14 15:14): И какую же сумму денег нам родителям прийдется в этом году платить в фонды в гимназии № 12?, сколько же нас будет доить администрация школы? Как решать эти вопросы, когда еле хватает на коммуналку и покушать, не переводить же ребенка в другие школы... где ответы? Ответить | С цитатой
житель города  (26.08.14 18:54): Дякуємо за створені сприятливі умови. Добре, що інститут надає методичну допомогу. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (57)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (7)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте