Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині створюється широка мережа соціальних аптек

На Дніпропетровщині створюється широка мережа соціальних аптек
Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод запропонував громадськості провести відкриті громадські слухання відносно збільшення кількості соціальних аптек на Дніпропетровщині.

«Майже 90% аптек, розташованих у лікарнях області є комерційними (приватними), і лише 10% - комунальними. Протягом останніх чотирьох років кількість останніх збільшилася зі 100 до 130. Комерційні аптеки було замінено комунальними наступним чином: коли закінчувався строк оренди приміщення, новий договір не укладався, а вільні площі на підставі рішення облради передавали на баланс «Фармації» - єдиного обласного комунального підприємства, яке займається фармацевтикою. Така ситуація не влаштовує власників комерційних аптек, які вимагають забрати з комунальної власності 48 об'єктів та віддати їм у користування. Тому вони будь-якими методами прагнуть відмінити всі попередні рішення облради і повернути приміщення для оренди комерційним структурам. Я проти цього, бо вважаю, що питання забезпечення громадян дешевими та якісними ліками є дуже важливим, я хочу винести це питання на широке громадське обговорення», - зазначив Євген Удод.

Під час громадських слухань пропонується провести порівняльні аналізи цін комерційних і комунальних аптек, ознайомитися з аргументами спеціалістів обласної ради та прокуратури. Також буде представлене бачення зниження ціни на ліки як обласним комунальним підприємством «Фармація» так і комерційними аптеками.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я не поняла..  (19.08.14 17:52): А как доктора узнают Семёна Семенченко, если только в балаклаве его и видели? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті