Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Дніпропетровське відбудеться спільний профілактичний рейд щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах

В Дніпропетровське відбудеться спільний профілактичний рейд щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах
фото:mns.gov.ua
13 серпня у місті Дніпропетровськ співробітниками Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області спільно із волонтерами та представниками мас-медіа буде організовано проведення профілактичного рейдового заходу в стихійних місцях масового відпочинку людей біля води.

Головною метою рейдового заходу є попередження загибелі людей на водоймах, доведення до населення основних правил безпечної поведінки на воді та заходів безпеки під час відпочинку.

Під час проведення рейду рятувальники ДСНС, із залученням волонтерів служби порятунку «101», будуть проводити роз’яснювальну роботу з відпочиваючими з правил безпеки під час відпочинку поблизу водних об’єктів та під час купання, а також розповсюджувати тематичну наочну агітацію з відповідною тематикою.

Збір учасників заходу відбудеться о 09:50 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Короленка, 4.

Довідки за телефоном: (056) 376-10-40, (056) 371-29-35 або за електронною поштою: [email protected] Додатковий телефон: +38 067 26 93 144 (Савчук Іван Іванович).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ir Shi  (17.08.14 20:18): И это правильно. От неприятных неожиданностей никто не застрахован, а люди часто теряют бдительность и напомнить им о мерах безопасности не будет лишним. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті