Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 13 мая 2024
16:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепропетровские активисты извинились перед журналисткой, которую обсыпали мукой на митинге

Днепропетровские активисты извинились перед журналисткой, которую обсыпали мукой на митинге
Вместо муки – цветы и конфеты. С такими подарками в гости к журналистке 11 телеканала Софии Богуцкой пришли активисты. Захотели извиниться за то, что обсыпали ее мукой на воскресном митинге у оперного театра. Об этом София рассказала лично, передает 34.ua.

«Сьогодні Андрій прийшов до мене з цукерками та квітами і без муки. Разом з Віктором Романенком, Артуром перепрошували за інцидент. Не розпізнали в мені патріота, от мені і попало. Сказали, що їх спровокували ті сепаратисти, що муку і зеленку з яйцями вони викидали на них з метою виховання. Втім, погодилися, що краще було би показати сюжет, як проти кількасотенного мітингу патріотів вийшло парочку «сепарів» і потролити їх, але – маємо те, що маємо», - поделилась София.

Напомним, в воскресенье, 13 июля, в Днепропетровске возле Оперного театра состоялся митинг пророссийски настроенных граждан, на котором журналистку 11 телеканала Софию Богуцкую обсыпали мукой, а журналиста ТРК «Регион» Александра Славного — облили зеленкой.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте