Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
10:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Митні декларації у паперовому вигляді відходять у минуле

Митні декларації у паперовому вигляді відходять у минуле
Електронне звітування стає все популярнішим серед учасників зовнішньоекономічних відносин Дніпропетровського регіону. Цифри говорять самі за себе: якщо впродовж шести місяців 2013 року Дніпропетровською митницею Міндоходів отримано лише 69 відсотків цифрових декларацій, то у аналогічному періоді цього року – вже майже 95 відсотків.

Наразі, у червні поточного року, вже близько 96 процентів експортерів та імпортерів Дніпропетровської області надають перевагу використанню досягнень сучасних технологій при оформленні митних декларацій.

Такий цифровий тренд мінімізує ризики впливу людського фактору в стосунках між бізнесом і державою та дозволяє прогнозувати досягнення стовідсоткового рівня Інтернет-звітування до завершення року, адже саме електронні сервіси значно зменшують витрати часу на митні формальності.

Головне управління Міндоходів у Дніпропетровській області

Gorod.dp.ua на Facebook.


Alexxx  (10.07.14 11:18): декларацию подаем в электронном виде, а потом копию этой же декларации нужно все равно нести в бумажном виде инспектору... вместе со всей стопкой документов, толщиной в 5 сантиметров минимум. великое достижение в сфере либерализации таможенных процедур! Відповісти | З цитатою
Алладин  (10.07.14 02:16): Да конечно) что за бред? А то что Клименко ввел эту программу и всех обязали забыли? То , что тот же господин шевцов всех заставил перейти на электронку не учитывая желания субьектов? А то что по закону можно в бумажном виде отправлять гтд до 2015...вообще тишина! И кстатиС где господин Шевцов ? Таки в отпуске ? В Харькове -дань собирает или все же уволился- уехал на родину? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті