Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бібліотеки Дніпропетровщини отримали близько 8,5 тис видань

Бібліотеки Дніпропетровщини отримали близько 8,5 тис видань
У результаті реалізації державної програми «Українська книга» публічні бібліотеки Дніпропетровської області отримали до своїх фондів близько 8,5 тис видань.

Це художні твори українських і зарубіжних авторів, енциклопедичні і наукові видання, література для дітей та юнацтва.

Зокрема, список видань представлений як творами класиків – Павла Загребельного, Тараса Шевченка, Джека .Лондона Пꞌєра Бомарше, так і збірками сучасних письменників – Людмили Улицької, Андрія Куркова, Лади Лузіної.

Цікавими будуть для читачів будуть історичні дослідження: «Історія України в особах», «Зруйновані храми та монастирі», атлас «Шляхами Великого Кобзаря».

Справжнім відкриттям для дітей стануть яскраво оформлені книги: «Пригоди маленького мурашки», «Допитливій малечі про цікаві речі» та інше.

На сьогоднішній день для більшості публічних бібліотек Дніпропетровщини, а їх в області працює 674, Програма є майже єдиним джерелом поповнення бібліотечних фондів. За роки дії Програми в бібліотеки регіону надійшло всього 59 тис 624 екземплярів видань на загальну суму 2 млн.866 тис.грн.

Довідка:

Державна програма «Українська книга» заснована в 1997 році, державним замовником програми є Державний комітет телебачення та радіомовлення України. Серед основних її цілей - поповнення бібліотечних фондів України книжковою продукцією, популяризація української книги, державна підтримка вітчизняного книговидання, наповнення ринку соціально важливою україномовною літературою. Йдеться насамперед про твори класиків та сучасників української літератури, науково-публіцистичні, довідкові видання та дитячу літературу українською мовою. Випуск книжкової продукції за програмою здійснюється за державним замовленням.

Gorod.dp.ua на Facebook.


 (05.05.14 14:58): Днепропетровчане, бдительность каждого из нас поможет сохранить наш город, наш мир, покой и порядок, от российских оккупантов! Диверсанты ранее пытались проникнуть в наш город, но благодаря бдительности населения, были выявлены и задержаны.
Если Вы заметили подозрительную деятельность лиц, подозрительные машины просим Вас сообщать у Штаб национальной Защиты Днепропетровской области о любых подозрительных проявлениях, свидетелями которых вы стали по номерам: 096 391 24 86, 098 791 93 83, 097 241 71 69. Запишите эти телефоны, чтобы в случае необходимости они были у Вас под рукой!

Если вы хотите стать волонтером и дежурить на блокпостах, обращайтесь в Штаб национальной защиты по этим телефонам: Днепропетровская облгосадминистрация (пр. Кирова, 1), тел. 095-816-09-16, 056-742-70-87, 742-70-85

Также, как каждый горожанин может оказать посильную по защите города и области: https://www.facebook.com/evrodnepr
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кукуруку  (05.05.14 14:36): Майн Кампф завезли? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті