Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
20:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Невичерпна Тарасова криниця

Невичерпна Тарасова криниця
«Молодий Шевченко. Бал» – таку виставу за романтичними творами Великого Кобзаря підготували до його ювілею митці Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. На цю виставу із задоволеннями прийшли студенти усіх факультетів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Дружба університету та театру має багаторічну історію. Не раз проводилися зустрічі студентів та творчого колективу в загальноуніверситетському клубі «В гостях у ректора ДНУ», керівником якого є ректор М.В. Поляков: як у стінах театру, так і в Палаці студентів ДНУ імені Олеся Гончара.

Ось і цього разу спеціально для глядацької аудиторії ДНУ у рамках святкування 200-річного ювілею Великого Кобзаря відбулася незбутня зустріч.

Глядачі буквально поринули у вир Шевченкового поетичного світу – «Катерина», «Причинна», «Тополя», «Утоплена», окремі поезії, які напам’ять у повному (і немалому!) обсязі натхненно й майстерно читали актори. І кожен з них був зустрінутий оплесками глядачів.

Як завжди, неповторно звучали голоси народної артистки України, режисера-постановника вистави Лідії Кушкової, народного артиста України Михайла Чернявського, провідного майстра сцени Оксани Петровської, заслуженого діяча мистецтв України Марини Проценко, відомого актора Вілена Головка.

Наскрізним обрамлення цієї вистави-концерту було обрано бал у сімействі Репніних, де добірне товариство зустрілося з молодим Тарасом Шевченком. Його роль виконав актор Влад Олійник. Закохану у Тараса Варвару Репніну зіграла Вероніка Голованьова.

Як і годиться для балу, були вишукані танці, музика, але, насамперед, зі сцени лунала невмируща поезія Кобзаря. Кожен з поетичних творів зал зустрічав оплесками. А на завершення вистави всі глядачі довго аплодували стоячи.

Слово щирої подяки від глядацької аудиторії ДНУ виголосила В.О Архіреєва, провідний методист групи аналізу у сфері гуманітарної освіти й виховання молоді навчально-методичного відділу. На знак вдячності акторам вручили квіти.

Gorod.dp.ua на Facebook.


STOP MAIDAN  (17.03.14 02:35): А, вот! Владимир Вламирович Путин сказал мне, что я хорошо лаю во славу возрождающегося Третьего Рейха... тьфу ты, Рима! Виляю хвостом... ошейник не жмёт боле... люблю Хозяина! Слава Расии!:) Ответить | С цитатой
STOMAIDAN  (17.03.14 02:33): Так, минуточку, тут Хозяин мой пришёл... Владимир Владимирович Путин - принёс нам с Кони пожрать малёху... не, ну Кони-то любимый собака Хозяина, у него и ошейник с ГЛОНАСС... но у меня тоже нормальный, кожаный, хоть и без ГЛОНАССа... пока... В общем, я пожрать и обратно... Слава кпСС! Слава Путляр-фюре! Хрю-хрю-хрю... Слава Расии! Ответить | С цитатой
 (15.03.14 18:36): Совет национальной безопасности Украины совместно с Министерством обороны создали сервис помощи украинским военным. Чтобы помочь армии, можно послать SMS на номер 565 (стоимость сообщения - 5 грн.). Перечисленные 5 грн. пойдут на помощь Вооруженным Силам Украины. Дополнительные реквизиты для банковских переводов. Счета открыты в государственной казначейской службе Украины:
Получатель: Министерство обороны Украины
Код ЕГРПОУ: 00034022
Банк: Государственная казначейская служба Украины, г. Киев
Код Банка МФО: 820172
Регистрационные счета:
31254307218611 - материально-техническое обеспечение
31257304218611 - медицинское обеспечение
-----------------------------------------
ВОЕНКОМАТАМ ДНЕПРОПЕТРОВСКА (ВСЕ РАЙОНЫ) ТРЕБУЕТСЯ ПОМОЩЬ ЖИТЕЛЕЙ ДНЕПРОПЕТРОВСКА:
1. Нужны волонтеры для раздачи повесток
2. Нужны: бумага формата А4, ручки, заправка картриджей и др.
Контактный телефон 744-43-94 (с 8.00 до 17.00) Военкомат Жовтневого района, пл. Октябрьская, 11, .
Ответить | С цитатой
Игорь  (15.03.14 07:18): На цю виставу із задоволеннями прийшли студенти усіх факультетів Дніпропетровського національного університету імені Олеся ...Ну не перегибайте...ложь должна быть похожа на правду,а то не поверят Ответить | С цитатой
Про  (14.03.14 22:14): Невичерпна!!! Ответить | С цитатой
Я не поняла..  (14.03.14 20:55): Шо за крамныця? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте