Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
20:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пройшов фестиваль «Тарасова Криниця»

Пройшов фестиваль «Тарасова Криниця»
У педагогічному коледжі Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся фестиваль студентської творчості, присвячений 200-річчю з дня народження Тараса Григоровича Шевченка – видатного українського поета, письменника, художника, громадського та політичного діяча, фольклориста та етнографа. У заході взяли участь близько 300 студентів.

Фестиваль розпочався з відкриття виставки творів образотворчого мистецтва, присвяченої 200-річчю з дня народження Великого Кобзаря. Одразу після цього учасники заходу мали змогу взяти участь у майстер-класах з петриківського розпису, плетіння кіс, а також виготовлення народних саморобних ляльок.

«Фестиваль є цікавим та корисним для його учасників – майбутніх педагогів. Адже ці люди прививатимуть своїм учням творчий смак та любов до рідної країни. Сьогодні ці поки що студенти проявили себе, як гідні люди – всебічно розвинені, активні та не байдужі до нашої історії», – прокоментував Анатолій Крупський.

Згодом відбулась презентація студентських творчо-пошукових проектів «Т. Г. Шевченко і Придніпров'я» та «Т. Г. Шевченко – художник».

Фестиваль закінчився гала-концертом художньої самодіяльної творчості студентів і викладачів педагогічного коледжу «Тарасова криниця».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Петро  (12.03.14 20:15): Слушайте, украинцы родные, у нас другие писатели вообще есть на Украине??? По моему Шевченко уже давно опередил по популярности Ленина. В каждом городе, селе - ул. Шевченко, парк Шевченко, сквер Шевченко, пл. Шевченко, проспект Шевченко, памятник Шевченко, институт или университет им. Шевчено. Одни Шевченки. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті