Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 16 мая 2024
14:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Презентація книги «Мовотворчість Т. Г. Шевченка: соціолінгвістичні студії»

Презентація книги «Мовотворчість Т. Г. Шевченка: соціолінгвістичні студії»
Центр історії та розвитку української мови Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара проводить презентацію книги «Мовотворчість Т.Г. Шевченка: соціолінгвістичні студії». Захід присвячений 200-літтю від дня народження Т.Г. Шевченка, а також Міжнародному дню рідної мови.

Книга виконана в межах науково-дослідницького проекту «Мовотворчість письменників: соціолінгвістичні студії». У ній представлені результати системного соціолінгвістичного дослідження творчої спадщини Т. Г. Шевченка. Наш збірник наукових статей – це колективна праця студентів-україністів, членів студентського наукового товариства «Філолог», та науковців Центру історії та розвитку української мови Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.

Учасники заходу – науковці ДНУ, студенти – обговорять актуальні проблеми сучасної соціолінгвістики в царині шевченкознавства, які досліджені у збірнику статей «Мовотворчість Т. Г. Шевченка: соціолінгвістичні студії».

На Свято запрошені ректор Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара М.В. Поляков, проректор ДНУ з науково-педагогічної роботи у сфері гуманітарної освіти та виховання молоді В.В. Іваненко, викладачі та студенти факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства ДНУ.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дед Пихто  (21.02.14 08:33): "актуальні проблеми сучасної соціолінгвістики в царині шевченкознавства", - это типа "по-українські"? Да ваш "идеал" повесился бы от этой, блин, новоиспеченной "солов'їної мови"! Літовище, феліжанка кави, царина, Гинеколог - пихвозаглядач;

Парашютисты - падалки;

Зажигалка - ***

Бабочка - залупівка;

Подсчитай - ***

Ужасы - жахи;

Лифт - міжповерховий дротохід;

Кощей бессмертный - чахлик невмирущий;

Сексуальный маньяк - пісюнковий злодій;

Зеркало - пикогляд; И ЭТО ЕЩЕ НЕ ВСЁ, МАРАЗМ КРЕПЧАЕТ!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте