Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Служба порятунку повідомляє

Служба порятунку повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області за 10 грудня 2013 року

За цей час у Дніпропетровській області сталося 7 пожеж, шість з них у самому обласному центрі.

10 грудня об 11:22 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Жовтневому районі міста Дніпропетровськ жінка намагається скоїти самогубство, стоячи на балконі 4 поверху дев’ятиповерхового будинку по вулиці Набережна Перемоги.

На момент прибуття підрозділів ДСНС, жінка 1965 року народження, стояла на балконі квартири і погрожувала скоїти самогубство, стрибнувши вниз з балкону 4 поверху.

Особовим складом, який прибув на місце події, було оцінено обстановку та скоординовано дії з порятунку жінки. Нижче балкону 4 поверху рятувальники встановили автомобільну драбину, по якій піднявся командир відділення 1 ДПРЧ та схопив жінку руками й перешкодив їй скоїти стрибок.

Після порятунку жінку було передано співробітникам міліції, які знаходились у квартирі.

10 грудня внаслідок ускладнення погодних умов сталися пориви повітряних ліній електропередач та спрацювань систем захисту, через що у 7 районах області без електропостачання залишилося 32 населених пункта, з них – 5 частково, а саме:

– Царичанський район – 5 населених пунктів, з них 1 частково;
– Широківський район – 2 населених пункти, з них 1 частково;
– Томаківський район – 6 населених пунктів, з них 1 частково;
– Солонянський район – 6 населених пунктів, з них 1 частково;
– Петропавлівський район – 2 населених пункти;
– Покровський район – 6 населених пунктів, з них 1 частково;
– Апостолівський район – 5 населених пунктів.

Всього було порушено нормальні умови життєдіяльності 4398 абонентам приватного сектору (9243 осіб). Аварійними бригадами районних електромереж аварії ліквідовані, електропостачання споживачам відновлено.

10 грудня в Апостолівському районі внаслідок відключення електропостачання без телефонного зв’язку залишилося 3 населених пункти – села Мар’янське, Володимирівка та Новоіванівка. Всього без зв’язку залишились 469 абонентів. Після відновлення електропостачання зв'язок було поновлено.

10 грудня о 19:35 у місті Підгороднє Дніпропетровського району, по вулиці Кільченська внаслідок виходу з ладу силового трансформатора без електропостачання залишилося 114 приватних житлових будинків та порушені нормальні умови життєдіяльності 298 осіб. Аварійною бригадою електромережі замінено трансформатор, аварія ліквідована, електропостачання відновлено.

Долаючи наслідки морозної погоди рятувальники ДСНС Дніпропетровщини продовжують проводити заходи щодо вилучення та буксирування автомобілів зі снігових заметів, розчищення автошляхів.

Так, 10 грудня об 11:05 у Магдалинівському районі під час руху на дорозі застряг у сніговому заметі легковий автомобіль «Опель», в якому знаходилися двоє людей з 2-річною дівчинкою. Рятувальним підрозділом Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області за допомогою тросу автомобіль було витягнуто з снігового замету.

Об 11:10 на автодорозі поблизу с. Лобойківка Петриківського району рятувальниками була надана допомога по буксуванню вантажного автомобіля «Volkswagen», який під час руху застряг в кюветі. Вантажівка вийшла з ладу, через що водій самостійно не зміг виїхати на тверде покриття. На допомогу водію були направлені рятувальники 53 державної пожежно-рятувальної частини Петриківського районного сектору ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, які за допомогою троса та автомобіля високої прохідності відбуксували вантажівку з кювета на асфальтовану дорогу.

О 19:20 у Петропавлівському районі, поблизу села Богдановербки, на автошляху «Богдановербки-Брагинівка» під час руху застрягли у сніговому заметі 2 легкових автомобіля «Форд» та «Міцубісі», в яких знаходилося п’ятеро людей. Рятувальники 57 державної пожежно-рятувальної частини за допомогою тросу витягнули автомобілі з снігового замету.

Приблизно о 22:00 у Покровському районі поблизу села Просяна під час руху по дорозі застряг у сніговому заметі вантажний мікроавтобус «Газель». Рятувальним відділенням 21 державної пожежно-рятувальної частини за допомогою спеціальних інструментів та трактора автомобіль витягнуто з снігового замету.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті