Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Карина Григорян робить букети не лише з квітів, а й з цукерок

Карина Григорян робить букети не лише з квітів, а й з цукерок
Карина Григорян мешкає в селищі Магдалинівка Дніпропетровської області, виховує доньку, захоплюється дизайном і працює у квітковому магазині. Робити букети їй доводиться не тільки із квітів, але й з цукерок! Як об’єднати флористику й кондитерку, знає наша героїня.

— Карина, з чого почалося ваше захоплення, і хто вас навчав?

— Усе почалося з прохання мого знайомого — зробити букет з цукерок до Дня закоханих. Через те що раніше я подібним не займалася, вирішила «залізти» в інтернет і пошукати якісь уроки або ж поради обізнаних людей. На жаль, інформації з даної теми виявилося дуже мало. Довелося самій освоювати цю техніку. І от першою роботою став букет із цукерок «Raffaello». Після цього мене так захопило цукеркове мистецтво, що я дотепер не можу зупинитися.

— Де ви черпаєте ідеї для своїх робіт? Невже все самі придумуєте?

— Усюди. Мене надихають живі квіти, вірші, тістечка, дамські туфлі. Побачила їх у магазині й зробила цукерковий комплект — туфлі й сумочку — у подарунок для моєї подруги.

Побачу яку-небудь дрібничку й у мене в голові відразу ж народжується ідея. Наприклад, почула слово «свічі» й відразу придумала композицію зі свічами до річниці весілля «Вечір для двох».

— Є у вас улюблений виріб, той, що найкраще запам’ятався?

— Це весільний торт із колонами. Важив він більше трьох кілограмів. Надихнув на його спорудження звичайний кондитерський торт.

— И не шкода вам розставатися зі своїми виробами?

— Так чого шкодувати? Я охоче з ними розстаюся. Мені подобається приносити людям радість і щастя. Дивувати їх ексклюзивними подарунками. А якщо їм подобаються мої творіння — я безумно щаслива.


Скільки витворів є у вашому арсеналі? Чи ведете таку статистику?

— Напевно, близько вісімдесяти цукеркових робіт на різні тематики. Це не враховуючи творінь з кави, якими я займаюся паралельно.

— А ви брали участь у яких-небудь виставках? Над чим зараз працюєте?

— Брала участь у виставках ручної роботи, які проходили в нашому селищі. Нагороджена грамотами за особистий внесок у відродження української культури й традицій. Зараз готуюся до цукеркового конкурсу на сайті «Країна майстрів». Працюю над новорічними композиціями й індивідуальними замовленнями.

— И насамкінець: є у вас життєве кредо? Щоб ви хотіли побажати нашим читачам?

— Живу з принципом «Чого для себе не прагнеш — іншим не бажай». Читачам хочу побажати солодкого життя, позитивних емоцій, і море незабутніх подарунків від чистого серця й з любов’ю.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Ненавижу эти букетчиков!!!  (03.12.13 20:20): Уже замахали фигней страдать.
Букет из конфет - самый тупой способ показать, что Вы что-то умеете. Букет из памперсов и всякой шняги, почему не делаете букет из тампонов и прокладок?
Вы просто выносите мозги эти шляпочным искусством, когда Вас запретят?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті