Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
02:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Як комуністи та «свободівці» права громадян відстоювали

Як комуністи та «свободівці» права громадян відстоювали
Кумедний випадок стався на днях у м. Кривому Розі, де активісти діаметрально протилежних партій вирішили «захищати права місцевого населення», пишуть Словяне.

Зокрема, мешканці мікрорайону 5-й Зарічний вже декілька місяців висловлюють своє занепокоєння намірами однієї комерційної структури побудувати на прилеглій території черговий торгівельний павільйон. Як водиться, почалася неминуча в такому випадку кругова переписка «громадяни – органи влади – забудовник – прокуратура», при цьому кожна сторона висловлювала свої аргументи.

І поки суд та діло, місцеві політикани надумали «очолити протестний рух» невдоволених громадян. Звісно ж, інтереси мешканців їх цікавлять чи не в останню чергу – головне добре «засвітитися» у засобах масової інформації, адже ж чергові вибори не за горами…

5 листопада мала відбутися зустріч місцевих мешканців з депутатом-комуністом Криворізької міськради В. Тимофєєвим. Щоб зафіксувати героїчний процес допомоги невдоволеним громадянам, останній взяв з собою журналістку місцевої газети «Комуніст Кривбаса» Яну Труханову.

Але ж ідеологічні вороги теж не спали. У місцевому штабі партії «Свобода», дізнавшись про такі підступні дії «клятих комуняк», відрядили на зустріч декілька перевірених партійців міцної статури.

В «годину ікс», відірвавшись від роботи та сімейних клопотів, містяни зібралися на зустріч, чекаючи конкретної допомоги від представників КПУ та «Свободи». І були страшенно здивовані, коли замість вирішення питання щодо будівництва торгівельного павільйону, прибулі захисники почали між собою з’ясовувати, хто з них більше дбає про права громадян. При цьому так сперечалися, що у запалі «свободівці» почали відбирати у поважної жіночки-журналістки фотоапарат, хапаючи її за руки.

Як підсумок – зафіксовані судмедекспертизою у Я. Труханової легкі тілесні ушкодження та відповідна заява до міліції. Почато кримінальне провадження за ст. 171 КК України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».

Дійсно, іноді жага до дешевого піару у окремих представників громадського-політичних сил стає настільки нестерпною, що переходить межі розумного. Проте, пересічним громадянам, які залишаються наодинці зі своїми проблемами, від цього не легше не стає…

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте