Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
20:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 30 октября

Криминальная сводка на 30 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

30.10.2013 о 14.25 до Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління телефоном вiд громадян надійшло повідомлення, що з квартири чути трупний запах. Виїздом на місце, виявлено тіло проживаючої за вказаною адресою непрацюючої жінки 1979 р.н. За скоєння злочину затриманий господар вищевказаної квартири, непрацюючий чоловік 1975 р.н., який 30.10.2013 о 02.00, знаходячись за місцем мешкання, в ході сварки на побутовому грунтi, руками декілька разів вдарив співмешканку по обличчю та в шию, спричинивши останній тiлеснi ушкодження, після чого пішов відпочивати. Слідчий відділ Дніпродзержинського міського управління внесено вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПКУ. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

30.10.2013 о 18.45 до Днiпропетровського міського управління по телефону спецлiнiї «102» звернулась жінка 1971 р.н., яка повідомила, що о 18.00 бiля магазину двоє невiдомих, шляхом ривка, заволодiли сумочкою з трудовою книжкою на її iм'я та гаманцем. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» запрошенi до райвідділу та опитанi непрацюючi чоловіки 1983 та 1987 р.н. Викрадене вилучено. Слідчий відділу Амур-Нижньодніпровського райвідділу вніс до ЄРДР вiдомостi за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

30.10.2013 о 13.55 до Днiпропетровського му по телефону спецлiнiї =102= вiд громадян надiйшло повiдомлення, що бiля магазину на площi Петровського бiйка. Виїздом на мiсце до працiвникiв міліції звернувся чоловік 1984 р.н., який повідомив, що о 13.55 бiля зазначеного магазину, невiдомий, побивши руками по головi, заволодiв мобiльним телефоном. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» затриманий непрацюючий чоловік 1967 р.н. Слідчий відділ райвідділу вніс до ЄРДР відомості за вказаним фактом з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПКУ. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У МОЗ заявили, що українці зловживають сіллю: проблема у хлібові (9)

•  У Дніпрі на Фабра жінка потрапила під колеса Toyota Land Cruiser (9)

•  У Дніпрі на Калнишевського мікроавтобус Mercedes на переході збив жінку з собакою (8)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (7)

•  Монастирський острів: ідеальний відпочинок у серці Дніпра (7)

•  До Дніпра вже прибула партія з 9 останніх трамваїв із Німеччини (7)

•  Кабмін змінив правила перевірки водіїв на стан сп'яніння (6)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (6)

•  Знаменитий дніпровський мандрівник Сергій Гордієнко зібрався у новий європейський похід (5)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті